Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
trenutno nosim..........

morazu dr Lazu da posetim

Attachments

• Ulysse Nardin Marine Diver Black Sea 1.php.jpg
    Ulysse Nardin Marine Diver Black Sea 1.php.jpg
    51.1 KB · Views: 178
Ja jutros NOSIO do casovnicara Orient i Kienzle :) (menjam staklo na orientu - ne mogu vise da gledam okrnjeno)

ma, nemoj da ga zalis, ja mu nudim 5 satova za taj jedan, al' kad nece covek...

ej otisli smo u off ali nema onog mrsavka zmaja pa mozemo..znate da menjam ko lud...evoj da mi sad Marko daje Zenith ne bi ga menjao...sto me i nervira ali ne bi...zato moram da priustim na ustrb mobilnog obog krsa jos jedan lep satic za odelo...

ma, nemoj da ga zalis, ja mu nudim 5 satova za taj jedan, al' kad nece covek...
^^ Ja bih mu dao Fortisa + Q&Q (po izboru :yes4:) ali sumnjam da ce hteti.....
Mislim, imao bi dva i mogao bi da menja sat svaki dan :big_boss:
:lol:

ma evo sad idem da uzmem legendu Q & Q strava je bree ookazuje manje vise dobro vreme plus minus 5 min i to ti je to :)
aj ljudi idem da vidim jedan sat a vi se ovde muvajte hehehehe

@d1d - i ova kombinacija je lepa, ali je narandzasta izuzetna!

Super sat, zar on nema narandzastu kozu??

Hvala! Inace - ovaj sat postoji sa narandzastom kroko kozom, crno narandzastom pilotskom narukvicom, kao i crnom ili narandzastom gumom (kakav je moj u originalu ;)), ovako:
Picture974..jpg

Last edited:
Ja se izvinjavam sto Vas prekidam u vezi ovih starudija ali da pokazem koji sat trenutno nosim....
pa posle vi nastavite..:)

Attachments

• Tag Heuer Aquaracer.jpg
    Tag Heuer Aquaracer.jpg
    125.7 KB · Views: 175
Ja se izvinjavam sto Vas prekidam u vezi ovih starudija ali da pokazem koji sat trenutno nosim....
pa posle vi nastavite..:)
Jooj bre Milane, starudija, kaže se klasika! :lol: Što ti lep Tagić, baš je lep!

Last edited by a moderator:
Na nagovor cere a i moje skrivena ljubav i modni look skinuo Taga i stavio jedan reraritet menju plastekanerima sa ETA 7700 mehanizmom kao sto se na ciferu vidi poznatijeg ka sport izlizalo se ono super...sport

Attachments

• chrveni.jpg
    chrveni.jpg
    88.1 KB · Views: 116
Status
Not open for further replies.
Back