Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
veberz - sjajan SeaGull, ostadoh bez teksta :adore:! Jedva cekam jos fotki!

Markoni BG - satovi sa kvadratnim ciferom mi nisu bas prvi izbor ali ova Certina je stvarno fenomenalna!

EDIT:
anpi - bas lep Stajni, GMT mi je posebno lep. Pretpostavljam da je u pozadini uzburkani Jadran?

Last edited:
Danas se malo prisecao lepog sata...
uploadfromtaptalk1390593616706.jpguploadfromtaptalk1390593634699.jpg

Isti Chopard...od kad sam to napisao...

6 znakova... 

Ubi me sa ovim satom...koja je to zelja moja

Last edited by a moderator:
Orient na popravci :)
ju3umave.jpg

View attachment 84342

cim stignem, potrudicu se da napravim malo bolje fotke. meni se sat strava svidja i ovako uzivo. zapravo, ovako jos puno vise

p.s. zna li neko metodu kako da se skine ovo socivo iznad datuma?

Verbez, cestitam na prinovi, prelep sat! Ovo socivo nikako ne bih dirao, videces da ce ti ubrzo puno znaciti. ;) Samo malo treba da se naviknes na njega

View attachment 84342

cim stignem, potrudicu se da napravim malo bolje fotke. meni se sat strava svidja i ovako uzivo. zapravo, ovako jos puno vise

p.s. zna li neko metodu kako da se skine ovo socivo iznad datuma?

Čestitam na kupovini!

Odličan sat, zamolio bih te da napišeš malo širi tekst, izmeriš preciznost. U kolekciji imam dva Sea Gull sata i preciznost im je izvanredna pa bih želeo da čujem još mišljenja. :)

@DrAgod: Hvala Dottore! I vazi se, predstavicu ga za nedelju-dve detaljnije. Ali, posto sam vec u godinama i postajem zaboravan, a uz to i pomalo lazljiv, slobodno me podsetite :D
Uzgred, sat obecava solidnu preciznost. Na ruci mi je otprilike 20 casova i zasada zuri 4 sekunde. U decembru sam je i WuYi pokazao jako dobre rezultate.

@marko14: dobitna kombinacija!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back