bezbi New member Jan 26, 2014 #9,662 nocas je bilo sve mutno i duplo Danas nahvatao kevin solarni stalak
Dragojlovic Darko New member Jan 26, 2014 #9,664 joppa said: Click to expand... Odlicna fotka, na sta si naslonio sat? Ili si ga uhvatio u padu
joppa New member Jan 26, 2014 #9,665 Dragojlovic Darko said: Odlicna fotka, na sta si naslonio sat? Ili si ga uhvatio u padu Click to expand... Hvala. :beer: Remen je bio dovoljno krut i sat dovoljno lagan da sam stoji..
Dragojlovic Darko said: Odlicna fotka, na sta si naslonio sat? Ili si ga uhvatio u padu Click to expand... Hvala. :beer: Remen je bio dovoljno krut i sat dovoljno lagan da sam stoji..
Neša Super Moderator Staff member Jan 26, 2014 #9,666 joppa said: Click to expand... Svaka čast za fotografiju :beer: Bez preterivanja, ovo je najlepša fotografija G-Shocka koju sam video.
joppa said: Click to expand... Svaka čast za fotografiju :beer: Bez preterivanja, ovo je najlepša fotografija G-Shocka koju sam video.
Dragojlovic Darko New member Jan 26, 2014 #9,667 Neso u pravu si skroz:thumbup:. Evo ja danas Hamilton
joppa New member Jan 26, 2014 #9,668 Neša said: Svaka čast za fotografiju :beer: Bez preterivanja, ovo je najlepša fotografija G-Shocka koju sam video. Click to expand... Hvala puno na lijepom komentaru. :beer:
Neša said: Svaka čast za fotografiju :beer: Bez preterivanja, ovo je najlepša fotografija G-Shocka koju sam video. Click to expand... Hvala puno na lijepom komentaru. :beer:
Dragojlovic Darko New member Jan 27, 2014 #9,670 Uh kako mu je dobar cifer, samo da su brojevi za nijansu manji, bruka sat:thumbup:
bezbi New member Jan 27, 2014 #9,678 danas na plavom a mozda i ostane? Morah ceo post da obrisem ovaj tapa izbacuje bas lose slike ;( Attachments uploadfromtaptalk1390819779765.jpg 117.8 KB · Views: 120 Last edited by a moderator: Jan 27, 2014