Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
SMP dok ne pokupim U1 sa servisa danas... nemojte ostavljati satove blizu indkucijskih ploča za kuhanje!! :P

13975480272_20553a2e7f_c.jpg
Sta mu se dogodilo?!

Sta mu se dogodilo?!

Krepao je. Odložio ga na indukcijsku ploču u kuhinji na minutu možda, podignem ga kad ono mrtva sekundara.
Prvo mi na pamet palo da je magnetiziran jako pa sam ga prije slanja u Frankfurt odnio kod Puzaka tu u Zg (koji je ovlašteni serviser za Omege). Ispalo da je magnetiziran jako ali je i puknuo šaraf neki na mehanizmu koji je valjda prejako bio zavidan, tvornička greška izgleda. Uglavnom kako popravak košta koliko i poštarina do Frankfurta ostavio sam ga njemu da ga složi i uštima. Danas bi trebao biti kao nov. :D

Ma nije, ugasena je bila.. ja bi rekao bio da je saraf bio puknut da da ga mozda magnetizam dignuo? Glava sarafa se odvojila a tijelo je ostalo uvidano unutra.. ne znam.

Inace nakon toga sam hodao sa iglom po stanu i gledao za sto se sve lovi i hrpa toga je namagnetizirano. Npr. napa i frizider. Vjerovatno nedovoljno da utjece na mehanizam ali opet bas zanimljivo..

Last edited:
Cuti dobro je da se sve lepo zavrsilo. Ali sve vise zracenja u nasim kuciama, vise ne znam sta ne zraci od novih aparata za domacinstvo. E sada cemo poceti da gledamo one antimagentne satove :)

Status
Not open for further replies.
Back