Neša Super Moderator Staff member Mar 24, 2012 #1,265 Super sat, super slika, sve čestitke i pohvale :beer:
d1d New member Mar 24, 2012 #1,268 Roamer je :thumbsup: I ja danas nosim racing sat! Opet je Formula 1 vikend ali ovog puta Japanac na ruci i to u crnoj karbonskoj "obući" :thumbup: Last edited: Mar 24, 2012
Roamer je :thumbsup: I ja danas nosim racing sat! Opet je Formula 1 vikend ali ovog puta Japanac na ruci i to u crnoj karbonskoj "obući" :thumbup:
milan zmaj New member Mar 31, 2012 #1,276 Cudo kako ne gledam barem ja nista drugo osim sata a bas htedoh da ti kazem da je i pozadina lepa...nisam citao Prelep satic,legenda foruma
Cudo kako ne gledam barem ja nista drugo osim sata a bas htedoh da ti kazem da je i pozadina lepa...nisam citao Prelep satic,legenda foruma
vlajo New member Mar 31, 2012 #1,277 Ma da, Ovčarsko-kablarska klisura prelepo mesto koje samo što bolje treba sačuvati od ljudi.
milan zmaj New member Apr 1, 2012 #1,279 Danas...Omega i da probijem led,mislio sam da otvorim Temu gde se vidite Vi i Vas sat. Voleo bi da clanove koje nisam video a postujem makar i preko slike vidim. Slikano jos u vreme snega ali nije me Tolarbo vise slikao..moracu da ga pojurim
Danas...Omega i da probijem led,mislio sam da otvorim Temu gde se vidite Vi i Vas sat. Voleo bi da clanove koje nisam video a postujem makar i preko slike vidim. Slikano jos u vreme snega ali nije me Tolarbo vise slikao..moracu da ga pojurim