Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Uuuhhh... mali aw80 se jedva drži. Lemim kućište skoro 3x mesečno, ali bliži se kraj, te se bojim da ga ne izgubim. On bi trebalo da poklapa radne dane.
IMAG0536.jpg
Umesto njega, od ponedeljka se nije skinuo ni minut Djoletov Boshista...:thumbup: Kako dan za danom prolazi, sve mi je bolji i bolji... :thumbsup:

newz69.jpg

Kolega, pusti kablić... gde je to jezerce iza Casia sa prve slike (ionako je bolja od ove druge)? Treba mi takav jedan lek za dušu, što dalje od Bg.

Uhhh.... danas svi nose racing satice. Nije ni cudo, ovog vikenda je poceo ovogodisnji cirkus,
Formula 1.
Tim povodom, i ja danas nosim racing sat :rolleyes:

jgny3r.jpg

Petnica.Petnička pećina :thumbup:

Nisam odmah prepoznao. Raj.
Valjevo.jpg 2006. Zamalo da upadnem, a voda ladna ko pivce.

Da ne bude off, danas eksperiment: Seiko, skener i malo luminacije (radijacije).
luminacija.jpg I šteta za F1, niko ne prenosi... stipse obične.

Pa teško da može bliže od toga. Sad, kolega, imaš rašta da navijaš za K. Raikonena. "Ledeni" vozi Lotus ove godine.

Slabo pratim F1 poslednjih godina. Intezivno sam pratio u proslom veku, u doba Mensela i Sene :D
Moze ''Ledeni'', volim skandinavske sofere....

A ja sam danas stavio na ruku pilot Helvetiu i samo da znate nisam mogao skinut pogled s nje.Na žalost ne mogu je nosit svaki dan bila bi šteta zato uživam u trenutku kad mogu!

73191706.jpg

Eeee, kako bi jedan kabriolet dvokrilac pasovao uz tu Helvetiu!
Sat je ko bonbona. Šta je to u produžetku kazaljke? Neki refleks ili...

@Vukas:

Stize....Cuveni Foker trokrilac, ako je po volji :)

1484711.jpg

Rekao bih da je ono na Helvetiji neki marker koji se moze pomerati. Ima li logike?

Last edited:
Kad smo vec u carstvu trka, danas vintage Buler GT:
Buler1.jpg

[Off topic]
Poslednji tim za koji sam navijao bio je Lotus a poslednji vozac - Senna.

Posto sam, u medjuvremenu, bio fan Renaulta (kad vec nece Subaru da se okusa u F1 ;)), ovo je savrseno! Ledeni Kimi + sjajni rookie Grosjean = interesantna ekipa koja mnogo obecava :top:!
[/Off topic]

Rekao bih da je ono na Helvetiji neki marker koji se moze pomerati. Ima li logike?

Ima logike. Bravo, uopšte mi nije palo na pamet.

helvetiaprop.jpg

Rotating Bezel and Large Bulbous
Crown. Green Arrow Index Marker
Rotates wih the Bezel.

Još samo fotopetar da potvrdi.

Status
Not open for further replies.
Back