Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Hvala na komentarima za Zenith. Meni se inace mnogo dopala ova narukvica koju je GIvan postavio (svarno bi taj brat mogao da se javi kada dolazi iz Amerike ;), i @backarelli nedeljom zna sta se nosi ;) A ovo je sat koji mi se sve vise dopada ovih dana:

Attachments

• Omega Speedmaster Profesional L1030578.jpg
    Omega Speedmaster Profesional L1030578.jpg
    341.3 KB · Views: 104
Last edited:
Jesam pa ne bi ga stavio ovde da nisam. Ali mi se nije tako puno dopao dok ga nisam stavio na ruku i poceo da nosim. I mnogo mi se dopada sto je navijac i nije zahtevan sto se tice nosenja i mahanja rukom :) Ipak sam ja covek u godinama Milance :)

Last edited:
Tolarbo,čestitam!
Omegica je,po svemu,taman.
Nije ona džaba bila uzor tolikim proizvođačima satova.
:thumbup:

....da se i ja pridružim čestitkama na lepom satu i odličnim fotkama. :congrats:

Nego sector, šta uradi ti sa onim lepim Stainhart Triton-om što si imao ? (...ako ne grešim)

hvala svima

....da se i ja pridružim čestitkama na lepom satu i odličnim fotkama. :congrats:

Nego sector, šta uradi ti sa onim lepim Stainhart Triton-om što si imao ? (...ako ne grešim)

prodao sam steinharta , nazalost ne mogu ga nikako prezalit bio je to odlican sat ali za longines LD sam uvijek cvilio pa nije otisao steinhart uzalud .

prolaznik
ovo na satu je mesh shark narukvica , na slici ne izgleda nesto bas posebno ali vjeruj mi u zivo tko god vidisat zapikira se na narukvicu , udobna je i mozes je stvarno nosit na kratke hlace i na odijelo stoji na svemu dobro

hvala svima
prodao sam steinharta , nazalost ne mogu ga nikako prezalit bio je to odlican sat

:crying: :cray: ...da , zajsta mi je žao. Bila bi idealna kombinacija da se moglo zadržati oba. Pored Victorinox-a , meni jedan od najpoželjnijih "ronilaca" sigurno...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back