Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
danas suisse SDC12420.jpg

Backarelli sturmanskie je bas mocan.gde si ga nabavio.

Ne smem da ti kažem , treba posle da smoriš čoveka da i tebi proda neki sat ! :nono:

Kad bi samo znao kakav SS-20es ima ...:laugh:

bravo za zenith !

@ backareli

aj ne pricaj da ima i ss 20 ...

:secret:

Hvala na komentarima za Zenith. Meni se inace mnogo dopala ova narukvica koju je GIvan postavio (svarno bi taj brat mogao da se javi kada dolazi iz Amerike ;), i @backarelli nedeljom zna sta se nosi ;) A ovo je sat koji mi se sve vise dopada ovih dana:

Attachments

• Omega Speedmaster Profesional L1030578.jpg
    Omega Speedmaster Profesional L1030578.jpg
    341.3 KB · Views: 104
Last edited:
Jesam pa ne bi ga stavio ovde da nisam. Ali mi se nije tako puno dopao dok ga nisam stavio na ruku i poceo da nosim. I mnogo mi se dopada sto je navijac i nije zahtevan sto se tice nosenja i mahanja rukom :) Ipak sam ja covek u godinama Milance :)

Last edited:
Tolarbo,čestitam!
Omegica je,po svemu,taman.
Nije ona džaba bila uzor tolikim proizvođačima satova.
:thumbup:

P6261789.jpgP6261808.jpgP6261824.jpgP6261816.jpgP6261834.jpgP6261853.jpgP6261862.jpgP6261870.jpgP6261885.jpgP6261808.jpg evo malo slika sa godisnjeg , Sv. petar kraj Zadra i +32 ,malo ronjenja i kupanja

....da se i ja pridružim čestitkama na lepom satu i odličnim fotkama. :congrats:

Nego sector, šta uradi ti sa onim lepim Stainhart Triton-om što si imao ? (...ako ne grešim)

hvala svima

....da se i ja pridružim čestitkama na lepom satu i odličnim fotkama. :congrats:

Nego sector, šta uradi ti sa onim lepim Stainhart Triton-om što si imao ? (...ako ne grešim)

prodao sam steinharta , nazalost ne mogu ga nikako prezalit bio je to odlican sat ali za longines LD sam uvijek cvilio pa nije otisao steinhart uzalud .

prolaznik
ovo na satu je mesh shark narukvica , na slici ne izgleda nesto bas posebno ali vjeruj mi u zivo tko god vidisat zapikira se na narukvicu , udobna je i mozes je stvarno nosit na kratke hlace i na odijelo stoji na svemu dobro

hvala svima
prodao sam steinharta , nazalost ne mogu ga nikako prezalit bio je to odlican sat

:crying: :cray: ...da , zajsta mi je žao. Bila bi idealna kombinacija da se moglo zadržati oba. Pored Victorinox-a , meni jedan od najpoželjnijih "ronilaca" sigurno...

Last edited:
I ja bih rado nosio ovakvu lepotu :thumbup:

Status
Not open for further replies.
Back