23jewels New member Feb 14, 2013 #4,401 Hvala Rus. Inače, ovaj seiko je poduže vreme kod mene, ali do sada nisam bio siguran da li ću ga zadržati, pa ga nisam pre prikazao.
Hvala Rus. Inače, ovaj seiko je poduže vreme kod mene, ali do sada nisam bio siguran da li ću ga zadržati, pa ga nisam pre prikazao.
RUS Moderator Feb 14, 2013 #4,402 Dobar je, sad ocekujemo neke lepe slike i predstavljanje u kolekciji
V Vukas New member Feb 14, 2013 #4,403 Nešto staro (ne mislim na sebe), nešto novo. I nije bilo lako uslikati...
V Vukas New member Feb 14, 2013 #4,404 milan zmaj said: davno nisam Click to expand... Davno nisi.... šta?!?
V Vukas New member Feb 14, 2013 #4,406 Vladane, ne razvodnjavaj temu, sad ne smeš... imaš čvarke. A šta nisam davno? Ozbiljno pitam.
V Vukas New member Feb 14, 2013 #4,408 Znam. Za kaznu ću da uradim prikaz Junkersa za jedno pe..šes dana. Tek je stigao.
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 14, 2013 #4,409 Da. Uplašila me ozbiljnost tvog pitanja pa zaboravih da čestitam na prelepom satu.Junkers je :thumbup:
Da. Uplašila me ozbiljnost tvog pitanja pa zaboravih da čestitam na prelepom satu.Junkers je :thumbup:
milan zmaj New member Feb 14, 2013 #4,410 Vukas said: Znam. Za kaznu ću da uradim prikaz Junkersa za jedno pe..šes dana. Tek je stigao. Click to expand... ma vazno je da ja tebe vidim online...drago mi je ,jakooo
Vukas said: Znam. Za kaznu ću da uradim prikaz Junkersa za jedno pe..šes dana. Tek je stigao. Click to expand... ma vazno je da ja tebe vidim online...drago mi je ,jakooo
Neša Super Moderator Staff member Feb 15, 2013 #4,411 Momci, čestitke na prinovama svakome ponaosob. Izvinite što me nema, ovih dana ću se malo više aktivirati, a sutra sledi slika jedne prinove, očuvanog starca iz 'ladnog Sibira Vukas, welcome back! :beer:
Momci, čestitke na prinovama svakome ponaosob. Izvinite što me nema, ovih dana ću se malo više aktivirati, a sutra sledi slika jedne prinove, očuvanog starca iz 'ladnog Sibira Vukas, welcome back! :beer:
skydrummer New member Feb 15, 2013 #4,412 23 čestitke za Seiko i kaiš mu je odlično legao. Pozdrav Vukasu. Vukase, čoveče nema te kao ni snega za Novu godinu . Lep Junkers.
23 čestitke za Seiko i kaiš mu je odlično legao. Pozdrav Vukasu. Vukase, čoveče nema te kao ni snega za Novu godinu . Lep Junkers.
vladas Moderator Feb 15, 2013 #4,414 23jewels - Seiko ti stoji odlicno! Mislim da nisi pogresio sto si odlucio da ga zadrzis. Vukas - Junkers je zaista prelep. Jedva cekam da napises nesto vise o njemu (i naravno daj jos slika).
23jewels - Seiko ti stoji odlicno! Mislim da nisi pogresio sto si odlucio da ga zadrzis. Vukas - Junkers je zaista prelep. Jedva cekam da napises nesto vise o njemu (i naravno daj jos slika).
vladas Moderator Feb 15, 2013 #4,418 sector77 - nisam znao da ih imas u paru . Zaista lepe slike :congrats: Zagore - odlicna Pobeda (nekako mi je promaklo da si je predstavio :dontknow
sector77 - nisam znao da ih imas u paru . Zaista lepe slike :congrats: Zagore - odlicna Pobeda (nekako mi je promaklo da si je predstavio :dontknow
Zagor Super Moderator Staff member Feb 15, 2013 #4,419 Vladas ima je u galeriji mada od silne prasine i paucine :banghead: mozda se nevidi najbolje. Kada cu vec nabaviti neki novi?
Vladas ima je u galeriji mada od silne prasine i paucine :banghead: mozda se nevidi najbolje. Kada cu vec nabaviti neki novi?
araphel New member Feb 15, 2013 #4,420 Đole! Đole! Đole! :no: Attachments image.jpg 176 KB · Views: 117