VLADAN P Super Moderator Staff member May 30, 2013 #5,684 E,da. Ako poželiš da menjaš kaiš evo da vidiš kako izgleda na kožnom a kako na bund-strapu
Mr D New member May 31, 2013 #5,685 Sjajno izgleda! Baš sam se pitao kako bi mu stajao kožni kaiš... mada treba da pogodim teget nijansu koja se slaže sa satom.
Sjajno izgleda! Baš sam se pitao kako bi mu stajao kožni kaiš... mada treba da pogodim teget nijansu koja se slaže sa satom.
Simke206 Časovničar May 31, 2013 #5,691 Evo i moj prilog za danas moj omiljeni koji uvek nekako nadje put na ruku danas na Nato Strapu Datejust :adore:
Evo i moj prilog za danas moj omiljeni koji uvek nekako nadje put na ruku danas na Nato Strapu Datejust :adore:
Dragojlovic Darko New member May 31, 2013 #5,692 Evo kad smo krenuli sa NATO kaisevima da i ja dopunim samo nije Rolex vec Amfibija
RUS Moderator May 31, 2013 #5,693 Dragojlovic Darko said: ... da i ja dopunim samo nije Rolex vec Amfibija Click to expand... To nikako ne bismo pogodili. Salim se naravno, dobro izgleda na NATO kaisu. :thumbup:
Dragojlovic Darko said: ... da i ja dopunim samo nije Rolex vec Amfibija Click to expand... To nikako ne bismo pogodili. Salim se naravno, dobro izgleda na NATO kaisu. :thumbup:
milan zmaj New member May 31, 2013 #5,698 Drug aj nemoj vise do septembra da nosis kisnog aa? hvala ))