Nakon mjeseci i mjeseci (samonametnutog) cekanja, konacno na zglobu i odmah me osvjojio i opravdao i ocekivanja i cekanje. vecini vam je poznat 8i na ovako losoj fotki- ali nisam mogao cekati neku bolju tehniku )
Hocu, postavit cu u temu koja je vec bila otvorena, a ceka ga i novo ruho u obliku nato narukvica, pa kad dodju i to poslikam
Jedino sto sam vec uocio problem koji bi nekom vecem strucnjaku kvario dojam...No i o tom-potom, necu da mi kvari opci dojam koji je :thumbup:.
Otvori slobodno novu temu ovde: Kompletni testovi satova
i napisi neki opis i neko svoje vidjenje sata.
Nije jos niko pisao opis tog sata, pa ces biti prvi.
Ovo je bila samo proba, kartica na digitalnom je crkla, a samo jedna radnja u CG ima tu memory stick pro duo karticu, evo sad cekam da mi drug posudi fotoaparat pa ce biti nekih slika i neki opis i impresije za ovih 24h
Danas potpuno neplanirana prinova. Jednostavno nisam mogao da odolim kad sam video cenu. Sad pošto imam Tour De France i 2011 i 2012, rwd je da i 2013 krenem da merkam
Zahvaljujem! Nisam planirao da kupujem sat, svakako ne još jedan kvarcni, bez obzira na to što generalno volim taj fazon koji Festina fura sa svojim dizajnom. Međutim, za sto i i siću evra, nisam mogao da odolim.