Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Nakon mjeseci i mjeseci (samonametnutog) cekanja, konacno na zglobu i odmah me osvjojio i opravdao i ocekivanja i cekanje. vecini vam je poznat 8i na ovako losoj fotki- ali nisam mogao cekati neku bolju tehniku :))
seagull 1963.jpg

Hocu, postavit cu u temu koja je vec bila otvorena, a ceka ga i novo ruho u obliku nato narukvica, pa kad dodju i to poslikam ;)
Jedino sto sam vec uocio problem koji bi nekom vecem strucnjaku kvario dojam...No i o tom-potom, necu da mi kvari opci dojam koji je :thumbup:.

IMG_0888_zpsd542f482.jpg
[/URL][/IMG]

Ovo je bila samo proba, kartica na digitalnom je crkla, a samo jedna radnja u CG ima tu memory stick pro duo karticu, evo sad cekam da mi drug posudi fotoaparat pa ce biti nekih slika i neki opis i impresije za ovih 24h

Danas potpuno neplanirana prinova. Jednostavno nisam mogao da odolim kad sam video cenu. Sad pošto imam Tour De France i 2011 i 2012, rwd je da i 2013 krenem da merkam :)
jynyquny.jpg

Zahvaljujem! Nisam planirao da kupujem sat, svakako ne još jedan kvarcni, bez obzira na to što generalno volim taj fazon koji Festina fura sa svojim dizajnom. Međutim, za sto i i siću evra, nisam mogao da odolim.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back