Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
stigli satovi danas, kupljeni od našeg cenjenog člana jagosa, sve moje preporuke za trgovinu sa njim, da ga ne reklamiram :lol:

potpuno novi sa računima, retki poljot zvonar koji nije nošen i minijaturna ženska čajka

jgkxsn.jpg

2dlqbkz.jpg

2wc0eio.jpg

14e2b9j.jpg

Last edited:
Oba! Nemoj da ti desna ruka stoji slobodna... :)

Usijao kais od sata, cipele, spreman sam!:D

Attachments

• uploadfromtaptalk1385213994600.jpg
    uploadfromtaptalk1385213994600.jpg
    39.7 KB · Views: 143
Oba! Nemoj da ti desna ruka stoji slobodna... :)

Usijao kais od sata, cipele, spreman sam!:D

Priznaj da si danas kupio cipele, nigde se nisu prelomile i sijaju ko lampa. :D I smem da se zakunem da si ih birao da ti se slažu uz kaiš na Omegi. ;)
Stvarno dobra fotka.

Last edited:
Hehehe, e vidis nisi upravu! :) Cipele imaju 2-3 meseca, ali ih nosim povremeno, a i odrzavam ih sa Erdalom, kao i kozne kaiseve na satovima. Otuda i sjaj, a i ja sam se malo zaneo, pa sam ih presao jedno 3 puta:D

Sto se tice uparivanja, recimo da je izbor bio nameran, imam naravno i cipele za crni kais na satu:D

Leptir masnicu zaboravih:)
20131123_154828.jpg

Last edited:
Meni je visodate jedan od ubedljivo najlepših elegantnh satova. Nadam se da će biti još fotki :congrats:

Edit: nisam primetio da je u međuvremenu uleteo kolega sa legendarnim monsterom :congrats:

hehe nezadrživo, odgovarajuća reč, pa ova nova bela raketa je za brata, on ce je nositi, ja ne planiram, kupicu jos neki ruski sat za njega, a ja cu zauzvrat dobiti monstera :lol:

za mene visestruko dobra trgovina, ne zuri mi se, mozda i bude neki drugi SEIKO, ali bice SEIKO jer mi je potreban jedan ''japanac'' u kolekciji koga cu zaista redovno nositi, ovo je vise ''kolekcionarski hir'' sa starim vintage sovjetima

Status
Not open for further replies.
Back