Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
stigli satovi danas, kupljeni od našeg cenjenog člana jagosa, sve moje preporuke za trgovinu sa njim, da ga ne reklamiram :lol:

potpuno novi sa računima, retki poljot zvonar koji nije nošen i minijaturna ženska čajka

jgkxsn.jpg

2dlqbkz.jpg

2wc0eio.jpg

14e2b9j.jpg

Last edited:
Poljot je lepotan! Daj još neku sliku njega. Koje su dimenzije?

Brothers in arms... lijevi ili desni,sta kazete? :)

Attachments

• uploadfromtaptalk1385213512789.jpg
    uploadfromtaptalk1385213512789.jpg
    54.3 KB · Views: 136
Oba! Nemoj da ti desna ruka stoji slobodna... :)

Usijao kais od sata, cipele, spreman sam!:D

Attachments

• uploadfromtaptalk1385213994600.jpg
    uploadfromtaptalk1385213994600.jpg
    39.7 KB · Views: 143
Oba! Nemoj da ti desna ruka stoji slobodna... :)

Usijao kais od sata, cipele, spreman sam!:D

Priznaj da si danas kupio cipele, nigde se nisu prelomile i sijaju ko lampa. :D I smem da se zakunem da si ih birao da ti se slažu uz kaiš na Omegi. ;)
Stvarno dobra fotka.

Last edited:
Hehehe, e vidis nisi upravu! :) Cipele imaju 2-3 meseca, ali ih nosim povremeno, a i odrzavam ih sa Erdalom, kao i kozne kaiseve na satovima. Otuda i sjaj, a i ja sam se malo zaneo, pa sam ih presao jedno 3 puta:D

Sto se tice uparivanja, recimo da je izbor bio nameran, imam naravno i cipele za crni kais na satu:D

Leptir masnicu zaboravih:)
20131123_154828.jpg

Last edited:
Lep je i sat i slika. Jesi sliku obradjivao softverski? Sa kojim programom?

Meni je visodate jedan od ubedljivo najlepših elegantnh satova. Nadam se da će biti još fotki :congrats:

Edit: nisam primetio da je u međuvremenu uleteo kolega sa legendarnim monsterom :congrats:

Milane čestitke! Nezadrživo praviš kolekciju ruskih satova. Odlični primerci.

hehe nezadrživo, odgovarajuća reč, pa ova nova bela raketa je za brata, on ce je nositi, ja ne planiram, kupicu jos neki ruski sat za njega, a ja cu zauzvrat dobiti monstera :lol:

za mene visestruko dobra trgovina, ne zuri mi se, mozda i bude neki drugi SEIKO, ali bice SEIKO jer mi je potreban jedan ''japanac'' u kolekciji koga cu zaista redovno nositi, ovo je vise ''kolekcionarski hir'' sa starim vintage sovjetima

Neka , neka samo ti ostani hirovit :) . I šta kažeš bratu Raketa a tebi Monster, ..., mudar si ti :) .

Status
Not open for further replies.
Back