Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Jagoš nešto mi govori da imaš kolekciju 3133 hronografa:). Da li je kućište čelično i od kog materijala je prsten? Izgleda kao peskaren ali mi je neobična boja.

Ha hahah ok Srdjo aj sad,iskreno bas iskreno calibre 16 chrono koji sam imao je jedan od lepsih satova. Nego uvek tezis boljem,pa zato nije kod mene. Sad bi se zadovoljio i Aquareserom quarcnim samo da ga imam.
Nazalost moju sad svi kao poznatiji brednovi kod ovih domacih prodavaca su dosli do neke cene koja je abnormalna...evo gledam Tag kvarcni cena dupla nego koju sam ja prodao a automatik i novijeg godista. Ja stvarno ne znam sta je s ovim ljudima...ali da se makar prodaju nego svi satovi vrte u krug.....Steta

Last edited:
sky slikacu sutra sa strane al po danu.kuciste je celicno i ovo je klasican poljot.e sad imam utisak da su samo prsten zamenili.on je peskaren.kazem lepo radi tacan je stoperica je kako treba uslikacu sa strane ali mislim da sam u pravu.

uslika sad jer ako ga sutra sklonim ko zna kad cu ponovo.ne znam kolko se vidi fotografija 1 (5).JPG fotografija 2 (8).JPG izgleda cu morati ponovo.

Last edited by a moderator:
Moraćeš ponovo :) .Ako se razlikuje nijansa boje kućišta u odnosu na poklopac onda je kućište vrlo verovatno hromirano. Pogledaj i oko ušica sa donje strane . Obično kada menjaju kaiš zagrebu kućiše. Inače slažem se sa rečenim oko prstena.

Last edited:
lose su slike.ne razlikuju se nijanse poklopca i kucista.menjao sam i kais i nisam nigde primetio da se skida hrom.e sad moguce uvek da gresim slikacu preko dana i pogledati pazljivije.kazem ti stvarno dobro je odradjen.

Status
Not open for further replies.
Back