joppa New member Dec 7, 2013 #8,622 Napokon uspio nabaviti seko kopču sa 4 micro adjustmenta za kornjaču. Sad narukvica savršeno sjeda.
krstin New member Dec 7, 2013 #8,625 Gub Glashutte Attachments uploadfromtaptalk1386417325043.jpg 46.4 KB · Views: 111
joppa New member Dec 7, 2013 #8,628 ckvrlj said: Joppa, sjajne satove imaš. Kornjača mi se baš sviđa. Click to expand... Hvala kolega. :beer: milan zmaj said: Joppa i nije bas legla...daj tu nju meni Click to expand... Da znas da sam ju skoro u oglas stavio.. tj vec sam napravio ogas, stavio ju na ruku i odlucio da se ipak jos uvijek ne mogu rastati od nje. :screwy: Kasni rucak/rana vecera sa familijom pa se prebacio na HC..
ckvrlj said: Joppa, sjajne satove imaš. Kornjača mi se baš sviđa. Click to expand... Hvala kolega. :beer: milan zmaj said: Joppa i nije bas legla...daj tu nju meni Click to expand... Da znas da sam ju skoro u oglas stavio.. tj vec sam napravio ogas, stavio ju na ruku i odlucio da se ipak jos uvijek ne mogu rastati od nje. :screwy: Kasni rucak/rana vecera sa familijom pa se prebacio na HC..
ckvrlj New member Dec 7, 2013 #8,633 23, odlično je ispala ta amfibia. Stvarno dobro izgleda. :thumbup:
23jewels Well-known member Dec 7, 2013 #8,634 Hvala, i meni se dopada kako je ispala. Inace, sledeci na redu za modifikovanje je bazel, sa njim cu pokusati da se pozabavim malo
Hvala, i meni se dopada kako je ispala. Inace, sledeci na redu za modifikovanje je bazel, sa njim cu pokusati da se pozabavim malo
veberz New member Dec 7, 2013 #8,635 @23jewels: gde to tako lepo stoji sneg? pretpostavljam danas... a sat je.. pa sat je T34
Dragojlovic Darko New member Dec 7, 2013 #8,637 Da totalno je drugi sat ovako brusen. Super je ispalo:thumbsup:
DrAgod New member Dec 7, 2013 #8,638 Kinezi su objasnili, uskoro sledi kompletan opis Slaže se boja... Zmaju, mogu ti reci da je JLC baš popularan, video sam nekoliko komada... Lep je uzivo baš... Ili pak... Last edited by a moderator: Dec 7, 2013
Kinezi su objasnili, uskoro sledi kompletan opis Slaže se boja... Zmaju, mogu ti reci da je JLC baš popularan, video sam nekoliko komada... Lep je uzivo baš... Ili pak...