Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Hvala puno, detalji i utisci čim se zbližimo i uhvatim vremena. Zasad- još jedna kupovina 'na slijepo' koja me nije iznevjerila (bar estetski, zasad).

Opet mnogo lepih satova, svaka cast!

@zma - jesam li propustio predstavljanje jednog od najlepsih Seamastera (;))? Svakako cestitke, iz prve ruke (t.j. sa leve ruke :D) znam o kako dobrom satu se radi!

@gogmajster - bas lep Citizen:man_in_love:! Daj jos slika :drool:...

Last edited:
Opet mnogo lepih satova, svaka cast!

@zma - jesam li propustio predstavljanje jednog od najlepsih Seamastera (;))? Svakako cestitke, iz prve ruke (t.j. sa leve ruke :D) znam o kako dobrom satu se radi!

@gogmajster - bas lep Citizen:man_in_love:! Daj jos slika :drool:...

Danas sam ga preuzeo!!!! Posle dugog trazenja!!!! Stvarno je najlepsi od svih SM!!! E, sada je ostao Moon Watch i smiricu se!!! :)

i ja danas preuzeo moj prvi kvarcni i japanski sat, od sense sam ga kupio i sve je bilo u redu

2r460l1.jpg

pravim kolekciju gde cu imati razlicite satove, divere, pilote, kvarcne, japanske, sovjetske, nemacke, nove i vintage....zato tako pazljivo biram kupovinu svakog sata, G ima mineralno staklo a ova guma se menja kada se usija ili izgrebe tako da ce uvek biti kao nov

Danas VE Arktika. Planiram da se malo više družim s njim, malo je bio zapostavljen par nedelja pa se ulenjio 😉

Attachments

• WP_20131219_001.jpg
    WP_20131219_001.jpg
    185.5 KB · Views: 98
Ako ces stvarno da ronis bolja ti je opcija Citizen. Ako ces da desk diverises, onda ti je potpuno svejedno.

ma necu da ronim, to je desk diver,na more idem samo na 10 dana :D ako cemo vec sa izrazima zanima me koji je veci Bang Per Buck Citizen ili Mako ... to me vise zanima

Status
Not open for further replies.
Back