N nickname New member Dec 21, 2013 #8,985 Konačno bez obaveza popodne, a lep dan pa se moglo izaći malo i na trening: U društvu:
milan zmaj New member Dec 21, 2013 #8,986 Zuraja kod mene, cera i drugovi....rodjus..pas uleteo pojeo sve ćevape ali meni sve ravno PP
marko14 New member Dec 21, 2013 #8,991 vladajov said: Veceras retroView attachment 82047 Click to expand... Ceo dan ga gledam po netu,vrh sat,postavi jos neku sliku.
vladajov said: Veceras retroView attachment 82047 Click to expand... Ceo dan ga gledam po netu,vrh sat,postavi jos neku sliku.
vladajov New member Dec 21, 2013 #8,992 marko14 said: Ceo dan ga gledam po netu,vrh sat,postavi jos neku sliku. Click to expand... Evo dve fotografije na brzinu, a izvinjavam se zbog slabijeg kvaliteta. Nije baš vrh, ali je dobar. To je Zeppelin sa mehanizmom 2826-2 i handmade kaišem. Dugo sam ga prodavao i kada se pojavio prvi ozbiljan kupac, bilo mi žao da ga prodam.
marko14 said: Ceo dan ga gledam po netu,vrh sat,postavi jos neku sliku. Click to expand... Evo dve fotografije na brzinu, a izvinjavam se zbog slabijeg kvaliteta. Nije baš vrh, ali je dobar. To je Zeppelin sa mehanizmom 2826-2 i handmade kaišem. Dugo sam ga prodavao i kada se pojavio prvi ozbiljan kupac, bilo mi žao da ga prodam.
marko14 New member Dec 21, 2013 #8,993 Odlican je kvalitet,hvala,realno je da ga ne prodajes uopste:thumbsup:
backarelli Well-known member Dec 21, 2013 #8,994 Ladno sam radio i danas... došao sa posla i na zglob sevnuh....
jagos New member Dec 21, 2013 #8,995 Pa kad zabusavas radnim danima mora da radis i subotom.a planinar za planinu cekam mnogo lep sat.
backarelli Well-known member Dec 21, 2013 #8,996 ...ko čeka , taj i dočeka ! Znaš onu pesmu od nade obrić "nadaj mi se, nadaj nadaj, u očaj ne padaj..." Malo se zezao , te evo još jedne fotke...
...ko čeka , taj i dočeka ! Znaš onu pesmu od nade obrić "nadaj mi se, nadaj nadaj, u očaj ne padaj..." Malo se zezao , te evo još jedne fotke...
jagos New member Dec 21, 2013 #8,997 Stvarno dobar sat.mislim ovaj seiko taj na prvoj slici nisam vidjao ne znam koji je al nema veze baki svasta nosi.
Stvarno dobar sat.mislim ovaj seiko taj na prvoj slici nisam vidjao ne znam koji je al nema veze baki svasta nosi.
zma New member Dec 21, 2013 #8,998 shule83 said: @ZMA. Evo jednog sjajnog sata za tebe ide ti uz avatar LINK Omega je :thumbsup: Ja danas View attachment 81958 Click to expand... Odlican je!!!
shule83 said: @ZMA. Evo jednog sjajnog sata za tebe ide ti uz avatar LINK Omega je :thumbsup: Ja danas View attachment 81958 Click to expand... Odlican je!!!
Bigmag New member Dec 22, 2013 #9,000 Fortis Posto je verenica odlucila da moj voljeni 007 pretvori u devojcicu :blushing: