veberz New member Jan 27, 2014 #9,682 Zagore nemoj se ljutiti, ali moram da ti skrenem paznju da si sat stavio naopacke. Sljiva ili senilnost?
Zagore nemoj se ljutiti, ali moram da ti skrenem paznju da si sat stavio naopacke. Sljiva ili senilnost?
milan zmaj New member Jan 28, 2014 #9,687 I kod mene posle duzeg vremena El Primero Miki ovaj sat se stvarno retko vidja. Svaka čast majstore pa da ga često vidjamo na tvojoj ruci
I kod mene posle duzeg vremena El Primero Miki ovaj sat se stvarno retko vidja. Svaka čast majstore pa da ga često vidjamo na tvojoj ruci
Zagor Super Moderator Staff member Jan 28, 2014 #9,690 veberz said: Zagore nemoj se ljutiti, ali moram da ti skrenem paznju da si sat stavio naopacke. Sljiva ili senilnost? Click to expand... Sljiva brate ,sljiva.
veberz said: Zagore nemoj se ljutiti, ali moram da ti skrenem paznju da si sat stavio naopacke. Sljiva ili senilnost? Click to expand... Sljiva brate ,sljiva.
Dragojlovic Darko New member Jan 28, 2014 #9,699 Vidim ja, taj Tag ti se bas uvukao pod kozu. Odlican
RUS Moderator Jan 28, 2014 #9,700 Dragojlovic Darko said: Vidim ja, taj Tag ti se bas uvukao pod kozu. Odlican Click to expand... Totalno Bas sam zadovoljan satom. Nece skoro iz kolekcije, jedino ako naleti nesto dosta bolje...
Dragojlovic Darko said: Vidim ja, taj Tag ti se bas uvukao pod kozu. Odlican Click to expand... Totalno Bas sam zadovoljan satom. Nece skoro iz kolekcije, jedino ako naleti nesto dosta bolje...