skydrummer New member Jan 29, 2014 #9,706 23, pa ti imaš žičaru do kuće . Odlična fotka odličnog sata :thumbup:. 23jewels said: Click to expand...
23, pa ti imaš žičaru do kuće . Odlična fotka odličnog sata :thumbup:. 23jewels said: Click to expand...
joppa New member Jan 29, 2014 #9,710 @23: jako lijepa slika monstera! :man_in_love: Ja danas apoljona nosam:
eee Super Moderator Staff member Jan 29, 2014 #9,712 Jos koji dan sa crvenim 60. Vracam na crno, mnogo mi lepsi. Mada, mozda probam i narandzasto
GizmoID New member Jan 29, 2014 #9,713 joppa said: @23: jako lijepa slika monstera! :man_in_love: Ja danas apoljona nosam: Click to expand... Ovaj sat je prelijep (mada mu ni teh. karakteristike nisu za odbaciti) ! U zdravlju ga nosio. Kakav je na zglobu, mislim zbog tezine?
joppa said: @23: jako lijepa slika monstera! :man_in_love: Ja danas apoljona nosam: Click to expand... Ovaj sat je prelijep (mada mu ni teh. karakteristike nisu za odbaciti) ! U zdravlju ga nosio. Kakav je na zglobu, mislim zbog tezine?
Dragojlovic Darko New member Jan 29, 2014 #9,715 Milane Zenith je lutkica:man_in_love:, A i Milane cestitke na Monsteru neka te dugo sluzi, lijep je taj orange.:thumbsup:
Milane Zenith je lutkica:man_in_love:, A i Milane cestitke na Monsteru neka te dugo sluzi, lijep je taj orange.:thumbsup:
milan zmaj New member Jan 29, 2014 #9,716 Danas JLC a inace poklon rubber narukvica od jednog veoma dobrog i casnog clana. Lepo mu je cucnulo sta mislis.....
Danas JLC a inace poklon rubber narukvica od jednog veoma dobrog i casnog clana. Lepo mu je cucnulo sta mislis.....