Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
...sky , nemoj da sad ponavljam što je mnogo puta rečeno. Bitan je pogled i ljubav prema satu rodjo, a ne koji je koji model !!!! ;)

Ako se prema tome vodimo (što bi trebalo) , mrtva trka je u mom i tvom slučaju, ko koga prati !!!! :thumbsup:

Ne verujem da ima normale kod obojice :laugh:

Last edited:
Jel ima jos tko problema sa tapatalkom? Vec mi 2 dana otvori forum iz 20tog pokusaja valjda.. svi drugi forumi rade normalno.

13792940883_2136b949dd_c.jpg

Jel ima jos tko problema sa tapatalkom? Vec mi 2 dana otvori forum iz 20tog pokusaja valjda.. svi drugi forumi rade normalno.
Meni radi normalno :-/

Attachments

• IMG_0923.jpg
    IMG_0923.jpg
    137 KB · Views: 112
  • IMG_0925.jpg
    IMG_0925.jpg
    163.9 KB · Views: 113
Last edited:

Probaj sa clear cache za tt iz Application manager-a. Meni to nekad pomogne kad se tt zaglupi. Trenutno radi bez problema na s4.

Probaj sa clear cache za tt iz Application manager-a. Meni to nekad pomogne kad se tt zaglupi. Trenutno radi bez problema na s4.

Ja isto na s4.. evo sad mi iz prve sve ocitao.. mozda se popravi sam od sebe. Ako ne probat cu clearat app. Thx!

Eh,da-jedan je od nezgodnijih za naci za probati-ali opravdava sva ocekivanja.Meni je omiljen,uvijek me iznova veseli pogled na njega.
Pa ako ti Osijek nije predaleko,ili je usput-tu sam.

Na brzaka pogledao, Kecskemét-Osijek=230km. Hvala ti, ali danas necu :)
To jedino kada radim u Mohaču, gde nisam bio vec skoro dve godine na zalost ...
Ali, imacu te na umu ... a i ti me se seti ako nekada pichish autocestom E75!

...i danas na skup sa Alpinistom

uploadfromtaptalk1397311235846.jpg. Nema mi slike u predhodnom postu. Nešto i meni baguje Tapa...

Last edited by a moderator:
već imam Seiko koji izgleda ko Sinn, sad i Casio :lol:. morat ću kupit i pravu stvar prije kasnije. pa da mi se i nick poklapa.

inače MTF E-001. 46 mm, krunica na navoj. Poor mans Nighthawk. ima čak i rotirajuću lunetu. zauzima časno mjesto kvarcnog beatera, nakon što mi je žena masakrirala Twins Kvarc a MTD-1054 otputovao u SAD.

sutra na sajam antikviteta jedan od ova dva:

ne mogu kopat po starim darvilima i omikronima sa kvarcnim monsrumom na ruci. nekako nije prikladno. :D

Vec poznati Seiko i probao sam dva Orienta,ovaj sa crnim remenom je dobar. :)

View attachment 89177

ovaj sam ja imao. Brutalna čuka. i ogromna. da su je napravili u 42 mm kao originalni KD (imao i njega) bil bi idealna. ovako, mrvicu prevelik sat.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back