Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
hvala Milane.
inače sat imam oko 4 godine i uz normalno nošenje i svakodnevne aktivnosti za sada nema niti jednu najmanju crticu.
uživo izgleda stvarno lijepo i atraktivno.
zadovoljan sam :thumbsup:

Došao sa posla, neka kišica smara...
____________________________________________________________________________________________________

Stavih na ruku meni omiljeni Victorinox AirBoss Mach IV :man_in_love:

30vlyj6.jpg

oihnqt.jpg

28wf1wl.jpg

mimqer.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------.....i obavezno - mali pogled na , meni ooobožavani, Unitas 6498-2

in-love.gif

23j07xw.jpg

72wo5h.jpg

a2es86.jpg

Last edited:
Jes lep mehanizam :yes4:,ali je naziv Mach kao brijac,hahahahahahahaha,baki furas brijac na ruci.:flapper::lol:,salim se prelep sat,uzivaj u njemu.

Last edited:
Bato , nemam pojma da li si taj "Mach" video uživo (imaćeš prilike) , ali zajsta se radi o hebenom sharpest- brijaču od sata ! Znači, napraviše ga jednom .... :drool:

Nema greske sa satom,samo sam se nasalio sa nazivom,pozdrav.

Ama znaaammmm ;) , nisi ni prvi ni poslednji .... već to što napisah za sat, stvarno tako i mislim. Jedan od satova, koje sam imao prilike da priuštim, sa najmanje nadjenih "mana" (sa moje strane) .

Last edited:
Marko, toliko hvali tog Victora, a na okupljanje dolazi sa nekim Seikom sumnjivog kvaliteta, da ne kazemo da je AAA.:P

Malo sumnjam u kvalitet sata koji se dobija uz nozic. Dok ga ne vidim uzivo na nekom okupljanju, ne verujem nista.;)

Status
Not open for further replies.
Back