Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
hvala Milane.
inače sat imam oko 4 godine i uz normalno nošenje i svakodnevne aktivnosti za sada nema niti jednu najmanju crticu.
uživo izgleda stvarno lijepo i atraktivno.
zadovoljan sam :thumbsup:

Došao sa posla, neka kišica smara...
____________________________________________________________________________________________________

Stavih na ruku meni omiljeni Victorinox AirBoss Mach IV :man_in_love:

30vlyj6.jpg

oihnqt.jpg

28wf1wl.jpg

mimqer.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------.....i obavezno - mali pogled na , meni ooobožavani, Unitas 6498-2

in-love.gif

23j07xw.jpg

72wo5h.jpg

a2es86.jpg

Last edited:
Jes lep mehanizam :yes4:,ali je naziv Mach kao brijac,hahahahahahahaha,baki furas brijac na ruci.:flapper::lol:,salim se prelep sat,uzivaj u njemu.

Last edited:
Bato , nemam pojma da li si taj "Mach" video uživo (imaćeš prilike) , ali zajsta se radi o hebenom sharpest- brijaču od sata ! Znači, napraviše ga jednom .... :drool:

baki poplaveo si sav od sunca :)

inace gledao sam airboss modele ovde u srbiji i stvarno su lepo dizajnirani, meni licno najlepsa serija od victora...kvalitet je isto za te pare odlican, onaj sa rezervom snage je posebno lep

Nema greske sa satom,samo sam se nasalio sa nazivom,pozdrav.

Ama znaaammmm ;) , nisi ni prvi ni poslednji .... već to što napisah za sat, stvarno tako i mislim. Jedan od satova, koje sam imao prilike da priuštim, sa najmanje nadjenih "mana" (sa moje strane) .

Last edited:
Marko, toliko hvali tog Victora, a na okupljanje dolazi sa nekim Seikom sumnjivog kvaliteta, da ne kazemo da je AAA.:P

Malo sumnjam u kvalitet sata koji se dobija uz nozic. Dok ga ne vidim uzivo na nekom okupljanju, ne verujem nista.;)

Status
Not open for further replies.
Back