bogojevski New member Jun 17, 2014 #12,862 veberz said: Bogojevski prijatno ti bilo u hotelu Galerija! Click to expand... Fala mnogu. Mnogu mi e prijatno kako vo Galerija taka i vo Subotica, ubav grad.
veberz said: Bogojevski prijatno ti bilo u hotelu Galerija! Click to expand... Fala mnogu. Mnogu mi e prijatno kako vo Galerija taka i vo Subotica, ubav grad.
Shmizla Administrator Staff member Jun 18, 2014 #12,869 Mnogo vi cesto menjate te satove. Sve ce vam se od njih pomutiti u glavi. Ja sam i dalje na istom > Verni Citizen.
Mnogo vi cesto menjate te satove. Sve ce vam se od njih pomutiti u glavi. Ja sam i dalje na istom > Verni Citizen.
Srđan New member Jun 18, 2014 #12,870 Ja ne menjam... Meni se Nighthawk stopio sa rukom! Inače, slučajno danas nađoh jedan od omiljenih satova iz detinjstva. Sa gazdom sam pričao o njemu, pa evo čisto da se i on priseti mlađanih dana. Šteta što je u očajnom stanju. :crying:
Ja ne menjam... Meni se Nighthawk stopio sa rukom! Inače, slučajno danas nađoh jedan od omiljenih satova iz detinjstva. Sa gazdom sam pričao o njemu, pa evo čisto da se i on priseti mlađanih dana. Šteta što je u očajnom stanju. :crying:
veberz New member Jun 18, 2014 #12,874 Nedavno stigao Dress Amfibija ... dobra fora Inace, zavrsna obrada i kompletan utisak je odlican. Izuzev krunice. Stvarno bi mogao Dimitrije nesto i za to da izmisli.
Nedavno stigao Dress Amfibija ... dobra fora Inace, zavrsna obrada i kompletan utisak je odlican. Izuzev krunice. Stvarno bi mogao Dimitrije nesto i za to da izmisli.
М Милан Милановић Banned Jun 18, 2014 #12,875 cestitam, je l ce jos neka amfibija da padne uskoro hehehe, je l je ovo treca ili cetvrta
veberz New member Jun 18, 2014 #12,877 Shmizla Da, trenutno najnoviji. Sada se ceka na neptuna ... milan milanovic Da, mnoze se Cekam jos jednoga al za donora, pa ce da se zaokruzi zasada. Pokazacu ih onda zajedno.
Shmizla Da, trenutno najnoviji. Sada se ceka na neptuna ... milan milanovic Da, mnoze se Cekam jos jednoga al za donora, pa ce da se zaokruzi zasada. Pokazacu ih onda zajedno.
VLADAN P Super Moderator Staff member Jun 18, 2014 #12,878 veberz said: Dress Amfibija ... dobra fora Click to expand... ...I to dress watch sa 200 wr ! Pa,đe to ima :thumbup: Čestitam! MMario Odličan mod. Last edited: Jun 18, 2014
veberz said: Dress Amfibija ... dobra fora Click to expand... ...I to dress watch sa 200 wr ! Pa,đe to ima :thumbup: Čestitam! MMario Odličan mod.
skydrummer New member Jun 18, 2014 #12,879 Veberz, Mario, čestitke. Veberz ti si se ozbiljno "zagrejao" za Amfibije.