Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Auriol košta ko 2 Leffea u birtiji :D moguće pronaći u Lidlu.

btw...probaj Hoegarten ili Duvel. Bio sam u Belgiji prije ohoho godina i naravno da sam morao probati sva piva koje nude. Bio sam blago alkoholiziran tijekom dana i satran navečer jedno 3 tjedna i još nisam probao ni 20 % ponude...luda zemlja. normalno je piti pivu za doručak.

14271325810_8fca6421e8_c.jpg

Joppa odlican! Koja je sirina lugova, s ozbirom da je sat 50mm?

Milane belgijski lef se prodaje u Tempu i Maksiju, vlasnik je belgijska firma pa prodaju svoje pivo i cokolade :)
Sin.er to je odlican sat za toliko para. Ovde kod nas prodaju neke plastikanere ni blizu nisu tako dobri kao Auriol

@Luigi, stvarno odlična grupna porodična slika! :thumbup: Super ste napravili kadar za fotkanje!

@Jozand, Rolkica sa belim ciferom bi bio moj predlog! ;)

@Joppa, ništa strašno. Nekada čovek ne može svega da se seti. Lep odmor na moru želim. :)

Jeste, stvarno je hladno. A kako nas malo, po malo oblaci i kiša prate, nije ni čudo... Možda se tek do septembra more zagreje.

Rus, to tako mozes do ponedjeljka, ali onda od mene nećeš dobiti lajk ako budeš nosio ;). Taga, s druge strane, možeš svaki dan :)
Hahah, potpuno sam zaboravio da igrate protiv njih.:)

Svakako da bih vise voleo da ih dobijete, i ovako ste trebali Brazil da bijete, ali to je vec druga prica...

Status
Not open for further replies.
Back