Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
vidi pa to je uljez u mojoj kuci

IMG_0064_1397.jpg

ovo je moja kuca

IMG_0065_1398.jpg

a ovo je tvoja

IMG_0066_1399.jpg

ima i koznu. kupio sam ga u americi, dobar drug mi radi u shop i izmedju ostalih brendova imaju i panerai.

IMG_0065_1398.jpg
gdje i po kojoj cijeni se može kupit panerai kao na slici jer ima i kožnu narukvicu

Last edited by a moderator:
Modovani OM na celiku....

Jesi li to praktično napravio Snow Monster? Koliko se sećam, jedina razlika je što su na snešku markeri na prstenu plave boje.

Satić izgleda baš lepo.

Isofrane je drugi izbor. Zar ne?

Mislim da bi iso bio predebel za njega. Ici cu na neku tropik varijantu. Dobio sam i dvije squale odlicne gume s njim (bonetto radi gume za squale) ali nije mi nekako to to.

Mislim da bi iso bio predebel za njega. Ici cu na neku tropik varijantu. Dobio sam i dvije squale odlicne gume s njim (bonetto radi gume za squale) ali nije mi nekako to to.

Ja sam do nedavno smatrao da Isofrane odlično stoji na svakom diver-u i da oko toga nema rasprave. Međutim imam i ja situaciju u kojoj je Isofrane "overkill" za divera. Uzeo sam narandžasti Isofrane od 20 mm za ženin sat (SBDN001 - muški prospex diver koji zbog svojih malih dimenzija odgovara mojoj supruzi) i nadao sam se da će da bude odlična kombinacija. Na žalost nije ispalo dobro, Isofrane je predebeo i previše krut, tako da sam i ja sad u potrazi za mekšom i odgovarajućom gumenom narukvicom. Jedva čekam da vidim tvoje rešenje.
orange_isofrane.jpg

Status
Not open for further replies.
Back