Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
borko, znaš koliko sam uzrujan zbog tog rutera... Čoveče , oću slike od te Certineeeeeeee (neke i zajedničke sa Victorom) !!!!!! To što od slika izadje, ide odma "save" in my PC ! Može da kaže ko šta hoće, ali ta Certina je okrutno dobar sat....aaaauuuuhhhhh, u kombinaciji sa Victorom....auuuuu

Ne brini, slike su vec napravljene, samo ih treba postati! Jbg, zeznuo me Cablecom prvi put u zivotu i to bas danas. Ljepotica i zvijer bas pasu zajedno, jos im isto srce kuca!:)

Upravo to srce je moj najomiljeniji chrono-caliber !!! Već nije u pitanju samo mehanizam.... Kućište, materijali, izgled, amaaaaa....sve što smatram dobrim satom. Nisam imao prilike nikada uživo da vidim taj model Victora (za njega po difaultu) , ali Certinu jesam. Ma ta Certina vredi svaki hebeni cent, to je 100% tako, bez obzira na moju naklonost prema tom brendu, ali baš baš...

Krstin, kao prvo da čestitam :beer: a i da zamolim da napišeš nešto o satu i ubaciš još koju fotku.

Upravo to srce je moj najomiljeniji chrono-caliber !!! Već nije u pitanju samo mehanizam.... Kućište, materijali, izgled, amaaaaa....sve što smatram dobrim satom. Nisam imao prilike nikada uživo da vidim taj model Victora (za njega po difaultu) , ali Certinu jesam. Ma ta Certina vredi svaki hebeni cent, to je 100% tako, bez obzira na moju naklonost prema tom brendu, ali baš baš...

Ako ne budes vidio prije na godinu ako bude kakvo forumasko druzenje mozda se i vidimo pa ces ga vidjeti. Kao sto sam rekao razlika izmedju obicnog i Special Edition-a je kao nebo i zemlja, nista vise ili manje!

Za vece...

uploadfromtaptalk1410292699287.jpg

Ako ne budes vidio prije na godinu ako bude kakvo forumasko druzenje mozda se i vidimo pa ces ga vidjeti. Kao sto sam rekao razlika izmedju obicnog i Special Edition-a je kao nebo i zemlja, nista vise ili manje!

Ja bih samo da se sa Bakijem upišem u klub ljubitelja tvog novog sata. Mislim da si kupio odličan i prelep sat, a nadam se da ćemo se upoznati na nekom forumskom druženju.

Nesa gledat cu na godinu da dodjem i da se upoznamo i malo druzimo. Drago mi je da vam se svidja moj izbor!

Breitling ImageUploadedByTapatalk1410297154.088025.jpg ImageUploadedByTapatalk1410297181.765316.jpg naravno kalibar 13 koji vole moji prijatelji jer su na njega navikli od djetinjstva

Na levoj citizen aqualand da li neko zna gde ima nato kajseva za prodaju u srbiji treba mi kedan crni za njega
ImageUploadedByTapatalk1410341848.885635.jpg

Status
Not open for further replies.
Back