Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Vlajo , znači taj Romiša ti stoji kao saliven !!!! Nekako mi u glavi ostale slike sa onim tvojim modelima manjeg promera (a imaš "jaču" ruku) , pa mi sad ovaj Romiša pravo osveženje !

Sve u svemu, bar ovako na fotki pun pogodak !!! :thumbup:
Hvala Baki :), stvarno mi prija tvoj komentar, istina je da imam jaču ruku, mislim da mi je raspon 42-46mm idealan promer. A inače Romi je lagan, nosiv, ma bonbona (žene iz okruženja su ga odmah primetile i obožavaju ga ;)), a i nisam odavno nosio kvarc, malo relaksira.

Hadzi ti si zakleti kvarcoman! :)
Naviknes se brzo i na automatike, ali da je kvarcni sat opustencija to je tacno.. mozda kada bi mu ugradili bar nemernicu..

Danas Steinhart

...pa ne mora sve što se zaliva, da se i pojede :laugh: Imali smo mi do pre par (dve-tri) godina to cveće, a što ga nema više, nemam pojma.

___________________________________________________________________________________________________

Alpinista ceo dan... (prazna baterija na tosteru, pa sam škljocn`o fonom)

9zyv50.jpg

j92068.jpg

Veceras u lepom drustvu:

Ooooo , vidim i da je član-eee bio prisutan ! :thumbsup:

Last edited:
Drago mi je zbog toga!

A jeste bio je clan @eee. Evo sve je kazaljke na satovima ispomerao. Ali znas koliki je, ne smem mu nista rec :)

Kako se zove taj cvet? Inače, fotka je prva liga :beer:

U pitanju je beli hibiskus. Koliko vidim ima ga pod raznim imenima ali latinski naziv bi trebao da je Hibiscus Moscheutos White. Žbunastog je rasta, oko metar visine, cvetovi su ogromni ( otprilike 20-tak cm u prečniku ), cveta nekolko nedelja i cveta vrlo obimno ( praktično kada cveta u svakom trenutku ima 10-20 cvetova ). Deluje izuzetno dekorativno a i kada prestane da cveta ostanu ovi narandžasti "lampioni" koji su takođe veliki, najveći kao mandarine. Fantastična biljka.
Evo jedne fotke od letos:
IMG_8857 ....jpg

Par linkova:
Ovde se vidi žbun i koliko obimno cveta: July | 2011 | Powell Gardens' Bloghttp://powellgardens.files.wordpress.com/2011/07/hibiscus2bdisco2bbelle2bwhite2b7-14-11.jpg

http://www.svetbiljaka.com/Prodaja/art=17741.html
Pacific Plug and Liner :: Plant Details

Poznat je i pod nazivom Močvarni hibiskus. Ne mora biti samo bele boje. Evo jednog interesatnog linka: Hibiscus moscheutos-Močvarni hibiskus | Poklončić

Last edited by a moderator:
Drago mi je zbog toga!

A jeste bio je clan @eee. Evo sve je kazaljke na satovima ispomerao. Ali znas koliki je, ne smem mu nista rec :)

Ma obožavam taj njegov Orient Planet , tako da mi je bilo lako da pogodim da je rešio da izleti na druženje :laugh:

Status
Not open for further replies.
Back