Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Zena nece kuhat pa smo na dijetnoj ishrani...
uploadfromtaptalk1411559435316.jpg

Vlajo , znači taj Romiša ti stoji kao saliven !!!! Nekako mi u glavi ostale slike sa onim tvojim modelima manjeg promera (a imaš "jaču" ruku) , pa mi sad ovaj Romiša pravo osveženje !

Sve u svemu, bar ovako na fotki pun pogodak !!! :thumbup:
Hvala Baki :), stvarno mi prija tvoj komentar, istina je da imam jaču ruku, mislim da mi je raspon 42-46mm idealan promer. A inače Romi je lagan, nosiv, ma bonbona (žene iz okruženja su ga odmah primetile i obožavaju ga ;)), a i nisam odavno nosio kvarc, malo relaksira.

Ma relaksira on malo više! Ne moraš vježbati rukom da bi sat radio(što mene ubi u pojam kod automatike).

Hadzi ti si zakleti kvarcoman! :)
Naviknes se brzo i na automatike, ali da je kvarcni sat opustencija to je tacno.. mozda kada bi mu ugradili bar nemernicu..

Danas Steinhart

Tolarbo
Kvarc ruls!
Jel ovo neki LE Stein? Šta kuca u njemu(ne mogu pohvatat sve tvoje satove😁)?
Rujo,sky,
Šta ste navalili sa Monsterima?

Ako je to ono što ja mislim, ovaj plod unutra je jestiv, odlična fotka, svaka čast.

Kako se zove taj cvet? Inače, fotka je prva liga :beer:

...pa ne mora sve što se zaliva, da se i pojede :laugh: Imali smo mi do pre par (dve-tri) godina to cveće, a što ga nema više, nemam pojma.

___________________________________________________________________________________________________

Alpinista ceo dan... (prazna baterija na tosteru, pa sam škljocn`o fonom)

9zyv50.jpg

j92068.jpg

Veceras u lepom drustvu:

Ooooo , vidim i da je član-eee bio prisutan ! :thumbsup:

Last edited:
Heheeee , toliša 84424.jpeg da ne bi tebe u datom momentu, ni ja sad ne bi uživao ;) :D

Drago mi je zbog toga!

A jeste bio je clan @eee. Evo sve je kazaljke na satovima ispomerao. Ali znas koliki je, ne smem mu nista rec :)

Kako se zove taj cvet? Inače, fotka je prva liga :beer:

U pitanju je beli hibiskus. Koliko vidim ima ga pod raznim imenima ali latinski naziv bi trebao da je Hibiscus Moscheutos White. Žbunastog je rasta, oko metar visine, cvetovi su ogromni ( otprilike 20-tak cm u prečniku ), cveta nekolko nedelja i cveta vrlo obimno ( praktično kada cveta u svakom trenutku ima 10-20 cvetova ). Deluje izuzetno dekorativno a i kada prestane da cveta ostanu ovi narandžasti "lampioni" koji su takođe veliki, najveći kao mandarine. Fantastična biljka.
Evo jedne fotke od letos:
IMG_8857 ....jpg

Par linkova:
Ovde se vidi žbun i koliko obimno cveta: July | 2011 | Powell Gardens' Bloghttp://powellgardens.files.wordpress.com/2011/07/hibiscus2bdisco2bbelle2bwhite2b7-14-11.jpg

http://www.svetbiljaka.com/Prodaja/art=17741.html
Pacific Plug and Liner :: Plant Details

Poznat je i pod nazivom Močvarni hibiskus. Ne mora biti samo bele boje. Evo jednog interesatnog linka: Hibiscus moscheutos-Močvarni hibiskus | Poklončić

Last edited by a moderator:
Drago mi je zbog toga!

A jeste bio je clan @eee. Evo sve je kazaljke na satovima ispomerao. Ali znas koliki je, ne smem mu nista rec :)

Ma obožavam taj njegov Orient Planet , tako da mi je bilo lako da pogodim da je rešio da izleti na druženje :laugh:

Status
Not open for further replies.
Back