Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
E danas nosim SK sat(nije SKJ :laugh:), kupljen na autopijaci za 5€ ali koji je dosta tacan(nisam nista nasao o ovom satu na netu!), dok mi je Casio na popravci(reklamaciji) moram nosat ovaj maleni sat....:angry:

Modifikovani orient :)
šta si modifikovao!? :lol:

Ja i dalje Hamiltona...

dsc00218ok.jpg

skinuo sam crnu farbu sa brojeva 10,20, 30, 40, 50 i 60. Pocela da se ljusti na 40 i mene iznerviralo i uhvatim i ocistim sve.

Ma to vremenom krene da se skida i kod daleko skupljih satova. Mislim da je i Vladan svojevremeno negde napisao da su se na koroni njegovog ex-Hamilton X-winda počele skidati oznake a sat košta 1000€!

^ ne kazem, moguce kod svih drugih satova, svajcaraca posebno... :p, ali japanci, c, c, c... eno, onaj moj seiko chronograph (na slici "tri drugara" u temi o bell maticima) je kupljen 2002, prosao sa mnom vojsku, kupao se u moretu, kopao sam s njim (kako me vladan p provalio :D), popravljao kola, selio se, krecio, zenio se... da ne nsatavljam, shvatili ste sta hocu da kazem :p, pa izgleda kao nov!

Hehe, pa spalo je zato sto sam par puta zakacio zid bas posteno kod oznake 40. I jednom je pao sa metar visine direktno na staklo na plocice u kupatilu. Ne vidi se na slici ali cak je i staklo je okrnjeno po ivicama na par mesta - na 90, 100 i na TACHIMETER.

Inace, mislio sam da mu promenim staklo, ali sto ga duze gledam, sve mi lepsi. Sve sto je izgrebano na njemu je posledica koriscenja i to mi se bas svidja jer se vidi da ga ne stedim. A opet, staklo nije mnogo izgrebano pa se lepo vide detalji na satu. Jednom recenicom -vidi se da se sat koristi za sta je namenjen i polako postaje jedinstven (za mene).

A i ne umem ja da cuvam stvari. Brzo se to haba kod mene :). Neko bi rekao nemaran :)

Ma to vremenom krene da se skida i kod daleko skupljih satova. Mislim da je i Vladan svojevremeno negde napisao da su se na koroni njegovog ex-Hamilton X-winda počele skidati oznake a sat košta 1000€!

Ma skinile su se oznake i sa Damaska, nego nece da prizna! Vidis da ga nigde nema.. :)

Status
Not open for further replies.
Back