Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
@Angel - sjajan sat!!! Znam koliko si ga cekao, time jos dobija na znacaju :top:. Baci jos slika na Slike satova iz vase kolekcije.

Biće slika Vladas, biće dobri moj. Dugo nisam pisao o ni jednom satu jer me ni jedan kao ovaj do sada dao nikakvu inspiraciju za pisanjem, s ovim ću svakako uraditi. Oduševljava me potpuno, ta mala sekundara, ta čitljivos, a kuca ETA 2836-2 :lol: sa 27 rubina, odlično.:dance3:

Verujem,ne daj Boze da se umivas kao ja,svaki drugi dan bi menjao lavabo :lol: Odlican je...dopada mi se vise od Tissota

Ne računa se Tissot i ova zver, a baš je lagana....sa ovim satom ne mogu ni da uporedim Omege, ML-a, BM-a, Fortise što sam imao ovo je prava stvar za mene.

Last edited by a moderator:
cekaj....
nego angele ja prvo da ti cestitam i da si mi dao tissota na godinu dana rado bi ga uzeo ali ovaj sam i ja zeleo posle tvojih i crane-ovih postova......
samo mislim da treba da ides u teretanu za ovaj sat ili da stavis misice da ne bi bilo daving.....:)

Ajde Milane, ne stidi se, daj ga! :D

ocu bre angele trebaju mi pare a ne izgledas tako lose
hehehe off topic

cekaj....
nego angele ja prvo da ti cestitam i da si mi dao tissota na godinu dana rado bi ga uzeo ali ovaj sam i ja zeleo posle tvojih i crane-ovih postova......
samo mislim da treba da ides u teretanu za ovaj sat ili da stavis misice da ne bi bilo daving.....:)

ocu bre angele trebaju mi pare a ne izgledas tako lose
hehehe off topic

hehehe, stotinak grama ima, kakva teretana, ovo je kulturiška fazon:proud:

Daću ti ja za OFF, srećo....:nono:

Hvala, Angel. Drago mi je kada to čujem od nekoga ko ima mnogo prelepih satova.

Nadam se da će uskoro biti lepih dana da više nas pokažu jedni drugima svoje satove i da se lepo družimo.

Hvala, Angel. Drago mi je kada to čujem od nekoga ko ima mnogo prelepih satova.

Nadam se da će uskoro biti lepih dana da više nas pokažu jedni drugima svoje satove i da se lepo družimo.

Imao, nekih sam se rado otarasio, neke menjao, za nekim me i dalje srce boli, neke sam poklonio u stvari nisam se vezao bio toliko kao za ovim do sada jednostavno mi se nisu svideli i ako su bili odlični.
Takvog Tisoa ću uzeti bratu! Odličan je! :D

Danas Chopard GMT Chrono

phototdn.jpg

Status
Not open for further replies.
Back