jole777 New member Jun 1, 2011 #381 Nemoj tako, svaki sat je poseban za sebe.Ajde reci nam koja je prinova, nekako sumnjam da bi se ti zeznuo u odabiru :no:
Nemoj tako, svaki sat je poseban za sebe.Ajde reci nam koja je prinova, nekako sumnjam da bi se ti zeznuo u odabiru :no:
milan zmaj New member Jun 1, 2011 #382 pa sta je bilo breeee. mozda si dobio prinovu....hahahahaha femkaro ej ljudi salio sam se marko nije nista uzeo.....
pa sta je bilo breeee. mozda si dobio prinovu....hahahahaha femkaro ej ljudi salio sam se marko nije nista uzeo.....
Marko 5 New member Jun 1, 2011 #383 Salio si se... :banghead: :hello: Ti da mozes na zadnjicu bi pricao :lol: Slikao sam sad,slike za 10 min. Samo cu reci da je ovaj proizvodjac mnogo dobar!
Salio si se... :banghead: :hello: Ti da mozes na zadnjicu bi pricao :lol: Slikao sam sad,slike za 10 min. Samo cu reci da je ovaj proizvodjac mnogo dobar!
Marko 5 New member Jun 1, 2011 #384 Danas nosim prinovu... Ja sam odusevljen,nisam mogao da mu odolim nikako. Yachtmaster V serije... Slikano telefonom
Danas nosim prinovu... Ja sam odusevljen,nisam mogao da mu odolim nikako. Yachtmaster V serije... Slikano telefonom
milan zmaj New member Jun 1, 2011 #385 jeeeeeee samo se hvalis nesto.....hvalisavac,nisi ga ni uzeo a vec ga slikas )))))))))))))))
Marko 5 New member Jun 1, 2011 #386 Uzeo pre 5 minuta. :no: Cuti bar ne cimam ljude sa drugog kraja grada da dolaze da mi slikaju sat kao neki ovde :bebored:
Uzeo pre 5 minuta. :no: Cuti bar ne cimam ljude sa drugog kraja grada da dolaze da mi slikaju sat kao neki ovde :bebored:
VLADAN P Super Moderator Staff member Jun 1, 2011 #387 Marko,šta reći na nešto ovakvo? :congrats: Neka je sa srećom.
C crane New member Jun 1, 2011 #388 Marko svaka cast, ne prestajes da nas prijatno iznenadjujes :congrats: u zdravlju ga nosio
vladas Moderator Jun 1, 2011 #389 Marko, svaka cast na prinovi! Jos "samo" Datejust II :top: i trio ce biti savrsen
Marko 5 New member Jun 1, 2011 #390 @ crane,vladan Hvala ljudi! :top: @vladas Hvala! Da jos "samo" toliko. Ovaj sat je uzeo mesto datejust-u,dosta su slicni tako da ce pre biti nesto drugo. Ovih dana ce biti manji review,da mi se malo slegnu utisci.
@ crane,vladan Hvala ljudi! :top: @vladas Hvala! Da jos "samo" toliko. Ovaj sat je uzeo mesto datejust-u,dosta su slicni tako da ce pre biti nesto drugo. Ovih dana ce biti manji review,da mi se malo slegnu utisci.
milan zmaj New member Jun 1, 2011 #391 eto i kao nije hteo da prijavi...a meni dao pare da napisem da je uzeo i kao izdao sam ga ...
Marko 5 New member Jun 1, 2011 #392 Ti ne prestajes... :lol: :lol: Au covece pa rekao sam ti diskretno nagovesti :banghead: Stvarno si... :hmpf:
Ti ne prestajes... :lol: :lol: Au covece pa rekao sam ti diskretno nagovesti :banghead: Stvarno si... :hmpf:
jole777 New member Jun 1, 2011 #394 Marko, predivan je Yachtmaster!! Nema greske s Rolexom. Kako si samo mogao reci da nije nista posebno, sram te bilo :no:
Marko, predivan je Yachtmaster!! Nema greske s Rolexom. Kako si samo mogao reci da nije nista posebno, sram te bilo :no:
milan zmaj New member Jun 1, 2011 #395 ma kao lozi nas....prelep je..pazi kad nije hteo stekara da mi ga da ga vidim...ma mozda je fake
jole777 New member Jun 1, 2011 #396 milan zmaj said: ma kao lozi nas....prelep je..pazi kad nije hteo stekara da mi ga da ga vidim...ma mozda je fake Click to expand... Haha,ma i da je fake, dobro su ga pogodili!
milan zmaj said: ma kao lozi nas....prelep je..pazi kad nije hteo stekara da mi ga da ga vidim...ma mozda je fake Click to expand... Haha,ma i da je fake, dobro su ga pogodili!
nikola0406 Banned Jun 2, 2011 #397 Lep sat, lep model, klasika, svidja mi se beli cifer, super mu stoji...Zuto zlato nikako, da je barem kombinacija celik, belo zlato, ako bas mora da bude zlato.
Lep sat, lep model, klasika, svidja mi se beli cifer, super mu stoji...Zuto zlato nikako, da je barem kombinacija celik, belo zlato, ako bas mora da bude zlato.
sub New member Jun 2, 2011 #400 Pravi izbor Marko, kao i bilo koji drugi Rolex nema greske. Svaka cast, samo zar nema isti takav i tvoj cale , da ne bude ljubomoran.
Pravi izbor Marko, kao i bilo koji drugi Rolex nema greske. Svaka cast, samo zar nema isti takav i tvoj cale , da ne bude ljubomoran.