Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Pozz svima!:DEvo je pred ovu "svapsku" se prenovih sa nova dva CASIO modela,MRW-200H-1E i 1B,pre neki dan mi stigose,ipak je casio-casio da se razumemo:blink:,dobri,kavalitetni i pristupacni svakome,ova dva modela nisu skupa i bas su ekstra-vrh brate:thumbup:,posto su WR100m,sluzice mi za vodene aktivnosti ali i za nosenje po "suvom" jer su ugodni i laki za isto:dance3:,uglavnom zelim svima sve the best u novoj 2012-oj,ali prvo svima srecan predstojeci Bozic pa onda NG-nasa,pa ko sta slavi i docekuje neka se lepo provede i kao sto rekoh,puno zdravlja i novih SATOVAAAA!!!:laugh:Photo-0001.jpgPhoto-0002.jpgPhoto-0005.jpgPhoto-0006.jpgPhoto-0007.jpgPhoto-0008.jpg

Danas stari SKX021, naravno J :)
Malisa od 38mm na seiko diver gumi.

261yqtw.jpg

iwc
international watch co
schaffhausen

danas upecan i jako mi je drago sto je malih dimenzija ,to sto nije "vodomer" i sto jednom nasem clani ovaj mali promer bi bas odgovorao jer ocigledno da voli male dimenzije....uzgred ocekujem dobronamerne komentare a i mozda neku pravopisnu gresku na koju ce mi se ukazati.
pozdrav

009.jpg

Last edited:
Pa još neko i da ti plati pivo!? Ustvari, što da ne, IWC ti liči na jedan moj stari Seiko, znači dobar je to sat.

Seiwc.jpg

Evo i slika, bio sam brz. Jel ne liče? ;)

PS Ipak, taj International WC nema datum.

Last edited:
Dobro razlika je samo u nazivu doduse tvoj je bolji ima datum...koji je to sat em mali em nema datum..onda ja Vukase moram da castim pivom!!!

aj da se i ja zapljunem. mozete i mene da castite pivom, moj em ima datum (doduse, nema dan, ipak jedan je seiko), em je 'armonikaski, em je ruski.
danas dos'o s tretmana.

IMAGE_329.jpg

Voleo bi on da je ruski, džaba petokraka kad nije.
Moj sat najbolji, moja banka, ja častim obojicu. Zakažite obračun.

cekaj ti si poslednji na tebi je kako se kaze krcma :)))))
simo spremaj pare koliko te je i kostao rus za placanje piva!
ipak si usao u drustvo ispravka konkurises za armonikase

Ha, ha, Gazda Sima Guerrini, GSG. Gotovo je sa nadimkom "hrabri".
Zmaje, da li mi možemo da popijemo koliko košta Zenith?

iwc
international watch co
schaffhausen

danas upecan i jako mi je drago sto je malih dimenzija ,to sto nije "vodomer" i sto jednom nasem clani ovaj mali promer bi bas odgovorao jer ocigledno da voli male dimenzije....uzgred ocekujem dobronamerne komentare a i mozda neku pravopisnu gresku na koju ce mi se ukazati.

Milane bravo,najzad sat koji ti dobro stoji...
Znao sam ja da ćeš se okanuti onih vodomera :congrats:

Idem ka tome,ali krajnje skup hobi. Da bi se doslo do ovoga mora se odreci drugog i tako...ali vazno je raditi ono sto ti godi i u cemu uzivas

Status
Not open for further replies.
Back