Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Ah Larosa pa izdao si sam sebe:):):) Pravi vodomer za tvoju ruku....Otkud da si prelomio? Inace lep sat samo dosta velik za tvoju ruku :(

Nisam,nije ga bilo u mid size varijanti....
No,po meni nije sat vodomer ako je ispod 42....:nono:
Btw,da li si ti ili Vas dvoje,pardon dve, predstavile svoje satove ili mi je to promaklo :confused: ????

Last edited:
004.jpg005.jpg

za mog druga...beskrajno dobrog. Voleo bi ga videti i kad se naljuti kakav je....ali za to moramo da angazujemo ekipu national geographic

Last edited by a moderator:
Vintage dan :)

img8458g.jpg

Pozz svima!:DEvo da vam se javim i pohvalim jer se juce ja malo prenovih,:congrats:posle duzeg vremena i razmisljanja da li da ga kupim ili ne,konacno je tu,na mojoj ruci...jedini,neponovljivi,legendarniiiiiii.....CASIOOOOOO....Giiiiiiiiiiii.... SHOCK!!!DW-5600E:adore:Verujte mi da sam odusevljen i ne kajem se sto sam ga kupio,znaci cuka je vrh-vrhova brate!:thumbup:Svako dobro svima!Photo-0001.jpgPhoto-0002.jpgPhoto-0003.jpgPhoto-0004.jpgPhoto-0005.jpgPhoto-0006.jpg

Danas stari SKX021, naravno J :)
Malisa od 38mm na seiko diver gumi.

261yqtw.jpg
^
Secate se mog skx-a, skx021j?
I meni je ostalo samo da ga se secam......
Jer ga ONA nosi i to na nekoj beloj croco kozi, kakvo "svetogrdje" ronilackog sata......

2n735n9.jpg

Nosi ga danas, nosila juce, prekljuce..... i nikako da ga vrati :banghead:

hahaha a mislio sam da sam jedini kad sam uzeo ovu omegu manju,zena kaze kako li bi bilo da je na metalnoj mislim da i nije mnogo velik...momentalno sam joj oteo jer mi je vec na dva nabacila beli kais ali evo ga i dalje....muzijak
001.jpg

^
Secate se mog skx-a, skx021j?
I meni je ostalo samo da ga se secam......
Jer ga ONA nosi i to na nekoj beloj croco kozi, kakvo "svetogrdje" ronilackog sata......

2n735n9.jpg

Nosi ga danas, nosila juce, prekljuce..... i nikako da ga vrati :banghead:
Pozdravi se ti sa njim,jer ocigledno gospodja ga nece vratiti.

Probacu da joj ga otmem.
Znam da je riskantno ali pronasao sam joj "slabu tacku", skida sat kad spava :w00t:

A danas nesto plavo, "kockasto".

nx9fmp.jpg

Izgleda da je nedelja dan za japanske satove. Ja danas nosim ovog lepotana:
IMG_1638.jpg

Seiko LM 5606-5160

Lemi, citizen je strasan. Steta sto je ovaj model da tako kazem, u senci divera jedne njima konkurentske firme. Mozda da napises par reci o ovom Citizenu, i da podelis jos neku fotografiju... Imao sam prilike da ga koristim, sat je odlican...znas i sam

evo još koje fotografije i moram napisati podatak sa neta,naime neka grupa je testirala citizen promaster do koje dubine bi sat izdržao(naravno u veštačkim uslovima)...podatak me fasciniro...660 metara...kao podmornica.
Pravi ronioci hvale njegovu originalnu narukvicu koja je kažu mnogo izdržljivija od seikove,i naravno položaj krunice koja nikad nesmeta prilikom ronjenja koja daje veliki plus ovom satu...
ovih dana ću se posvetiti detaljnijem opisu sata,koji ću podeliti sa vama...citizen promaster 009.jpgcitizen promaster 010.jpgg 001.jpg

Status
Not open for further replies.
Back