Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
vlajo - omega ti sija, odlicna fotka :drool:
---------------------------------------------------
Moj prepad na zensku xx osobu i pokusaj povratka skx-a, zavrsio se samo na tome, kao pokusaj. Spava samo na jedno oko, a drugim pazi na diver-a. Kasnije sam dobio i po nosu sto sam uopste i pokusao da joj ga uzmem! :blushing:

I zbog toga, danas moram da se tesim sa drugom "kockicom", zelenom......

fanfwi.jpg

Jeste,dok se ne stavi na ruku i dok se udje malo u mrak ne vidi se bas sva lepota ali stvarno je prelep sat stvarno

Last edited:
Jeste,dok se ne stavi na ruku i dok se udje malo u mrak ne vidi se bas sva lepota ali stvarno je prelep sat stvarno

-kad je ovako na slikama ispao, mogu da zamislim kako izgleda uživo...:drool: a i ti Mićane, šta si se steg`o za te slike ,bem ga....:angry: Daj još neku !

cekaj sad cu night..a i koji god da postavim sat sa vise slika imam osecaj neko ne bas dobar pa iskreno ni ne znam da li vise da postavljam slike jeer cujem sve vise negativnih kometra zlonamernih....i sto bi ja pokzaivao recimo neki sat kad....
kao hvalim se satovima ili jos neke gluposti

-ti slikaj zbog nas, koji uživamo gledajući slike satova !blog-smiley1-300x225.jpg

Za ostale zlonamernike me briga ... angry-thumbs-down-smiley.jpg

PS. Razvodnjavam opasno temu, te izbrišite ovaj post, kad zmajković pročita...

cekaj sad cu night..a i koji god da postavim sat sa vise slika imam osecaj neko ne bas dobar pa iskreno ni ne znam da li vise da postavljam slike jeer cujem sve vise negativnih kometra zlonamernih....i sto bi ja pokzaivao recimo neki sat kad....
kao hvalim se satovima ili jos neke gluposti

Samo ti zmaje postavljaj slike i ne sekiraj se previše, sto ljudi sto ćudi.

ej znam ja to ali imam osecaj kao da sam na tapetu a sto bi to radio...sta me briga..znas imam osecaj kao da se nesto hvalim imam ovo imam ono u stvari to je moja ljubav.sad da li to neko shvata ili ne briga me samo je meni nekako....

Prekinite sa OFF-ovanjem teme!
Ovde se postavljaju fotografije satova koji se nose tog dana!
Postoje ostale teme koje su prikladene za sve vrste fotografija Vasih satova.
Ziveli!

Poslednjih dana na ruci Longines Admiral Chronograph>

Attachments

• Longines Admiral DSC_0054_exposure slanje.jpg
    Longines Admiral DSC_0054_exposure slanje.jpg
    58.1 KB · Views: 135
Status
Not open for further replies.
Back