Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
d1d

Paa,nije nešto...Onako...Al' nema veze.Važno je da se tebi sviđa.:flapper:

P.S.-Mnogo dobar i mnogo lep
:yes4:

Čestitam!

Znam da nije nesto al' sta cu, sad je gotovo.... :banghead:
Hvala svima :)
Bice fotografija ihaaaa..... Udavicu Vas njima :P
Hehe, zaboravio sam da Vam prikazem i drugu (obecanu) znacajnu prinovu.
Mozda sutra..... ;)

Veceras na ruci sat koji je pristigao iz Rijeke a sigurno cete znati od koga je ;)

Attachments

• seiko bullhead photoaaa.jpg
    seiko bullhead photoaaa.jpg
    208.2 KB · Views: 117
i kod mene nesto novo, da vidimo kakvi su ti lazni rusi. ;)
za sada ne mogu da im oprostim sto ne postoji brzo podesavanje datuma, tako da ce mi biti danas 9. :laugh:

vostok-IMG_1157.jpg

Čestitke za prinovu :congrats:

Doduše, zbog 32 rubina i opšteg utiska može se oprostiti i poreklo :P

Odličan sat Simo. Boje mi se sviđaju.

Inače, moram da primetim, sezona prinova je počela :)

iza sada ne mogu da im oprostim sto ne postoji brzo podesavanje datuma, tako da ce mi biti danas 9. :laugh:

Ih,bre,Simo. Pa vidiš da na njemu piše automatic.U konkretnom slučaju to znači da ako ga ne nosiš još pet dana-on će se automatski podesiti na odgovarajući datum.:big_boss:
E,al' ti si bio nestrpljiv.Nisi hteo da sačekaš 9-i pa ćeš sad morati da vitlaš kazaljkama napred-nazad.
Uostalom- nema veze.Ti si ionako uvek išao ispred svog vremena. :D

P.S.-Čestitke na lepom izboru modela. Ajde,na brzaka,neki utisak o kvalitetu izrade.

Danas na ruci prva, "Legendarna" prinova kolekciji ...
RpS_smile.gif

348hts8.jpg

Daj jos slika, ljubimo te

Ajde,na brzaka,neki utisak o kvalitetu izrade.

kako bi voleo pročitati nešto više i zverlati u još koju fotku , vezano za novokomponovanog ruju...

nadam se da cu imati vremena uskoro za mali prikaz i koju fotku, a ukratko, najkrace - kvalitet izrade je dobar, ali ima sitnica koje cine da sat izgleda kao neka plasticna igracka, sto mi se bas i ne dopada. sve u svemu, "jak vrlodobar". :laugh:

edit: @popovac76 - nije iz ducana

Simo, prvo čestitke za sat! :thumbup: Kakvi su prvi utisci vezano za autonomiju, iluminaciju i uopšte kako leži na ruci? Vidim da je priličnih dimenzija. Predpostavljam da bi uskoro mogao da padne jedan blic test.

^
prvo, hvala svima na cestitanjima :blushing:, zaboravih na to u prethodnom postu.

tek sam ga danas stavio na ruku, tako da je jos rano za utiske i zakljucke, ali pasce sigurno jedan review cim ga malo proucim. :)
a na ruci lezi vrlo lepo i udoban je za nosenje, iako ima celih 45mm sa krunicom.

Status
Not open for further replies.
Back