Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Danas nosim Seiko 5 7s26 koji sam nedavno kupio. I ako nisam fan novijih petica ovaj mi se svideo zbog oblika kućišta i pre svega zbog mat cifera na kome nema kičastih detalja u vidu nekih sjajnih kvadratića, krugova itd. što je bila odlika modela iz devedesetih. Na mineralnom staklu ima hologram (negde iznad broja 6) koji nisam baš najbolje snimio, na kome piše "Seiko 5". Sat je iz 1999-te godine i nije korišćen tako da je u "mint" stanju pa ga možda i ostavim u kolekciji. :)

Seiko 7s26-8760.15.jpgSeiko 7s26-8760.11.jpgSeiko 7s26-8760.12.jpg

Nadao se jednom....dosao drugi ali isto tako lep....podseca na Longines sad popularan

IMAG0125.jpg
....
IMAG0139-1.jpg
...
DSC_0165.jpg

http://photobucket.com/images/Adjustment:

Bravo za IWC aquatimer:congrats:oduševljen sam:adore:,samo da vas sve pozdravim i vaše čuke naravno,odoh malo put Grčke i da isprobam svoj G-SHOCK u tamo njihovom moru,veliki pozz sa sve:thumbup:

Ja krećem na Stavros za 7 dana i još razmišljam koji od mojih "matoraca" je najpogodniji za tu priliku. :D

Last edited:
AAAA sutra idem kod prijatelja da vidite sta cusvaki dan da menjam...kod jokica..indentico..i ostale prodavnice i svaki dan cu da menjam i da vidim ko ce imati bolje satove

AAAA sutra idem kod prijatelja da vidite sta cusvaki dan da menjam...kod jokica..indentico..i ostale prodavnice i svaki dan cu da menjam i da vidim ko ce imati bolje satove

Ti izgleda ne znas da uzivas u satovima... ako ti je ovo iznad glavni razlog sto sakupljas satove e onda...
mouthshut-mouth-shut-zip-zip-it-smiley-emoticon-000626-medium.gif

Status
Not open for further replies.
Back