Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Ova slika mi je fino ispala al ne znam u koju temu da metnem, pa zato postavljam ovde

"Drustvo na okupu" fali samo Rolex koji je trenutno na popravci ;)

06082012620.jpg

Banjo 007 je i vise nego lep a narocito sa tom prezident metalnom narukvicom ( sa kojom se ovde taj sat ne moze kupiti :banghead: )

Neso sat je odlican, pravi je pilot em stoper jos na navijanje plus ima i datum pa gde ces bolje i sad ja castim pice za tog lepotana :beer:

Elem, kao što sam i obećao, evo prinove:
View attachment 30940View attachment 30941View attachment 30942

Prinova je nastala iz nemačko-ruskog braka. Naime, Junkers je rešio da u neke od satova stavi čuveni mehanizam 3133, a kao što se vidi sa slike, vlasnik može da gleda kako se točkići pomeraju dok satić kucka. Možda je kućište od 38mm moglo da bude i malo veće, ali trenutno ne smeta. Doduše, mogao sam malo i da obrišem staklo pre fotografisanja, ali se nadam da će mi forumaši oprostiti ;)

Banjo 007 je i vise nego lep a narocito sa tom prezident metalnom narukvicom ( sa kojom se ovde taj sat ne moze kupiti :banghead: )

Hvala, hvala svima...jeste 007 je fenomenalan sat! Svakim danom ga volim sve vise! :)

@ sindjel: samo da te malo ispravim, rec je o jubilee narukvici koja ima slicnosti sa prezident, ali licno, mislim da je jubilee mnogo lepsa! :)

Hvala, hvala svima...jeste 007 je fenomenalan sat! Svakim danom ga volim sve vise! :)

@ sindjel: samo da te malo ispravim, rec je o jubilee narukvici koja ima slicnosti sa prezident, ali licno, mislim da je jubilee mnogo lepsa! :)

moj je u Srbiji, nadam se uskoro i na mojoj ruci :)

Attachments

• posta.jpg
    posta.jpg
    31.7 KB · Views: 83
I ja danas nosim Seika. Rekoh da ga malo prosetam, ljutice se Jolle sto ga ne nosim :)

Attachments

• 3DSCN2617 (Medium).JPG
    3DSCN2617 (Medium).JPG
    58.5 KB · Views: 92
  • 1DSCN2628 (Medium).JPG
    1DSCN2628 (Medium).JPG
    54.5 KB · Views: 96
  • 2DSCN2622 (Medium).JPG
    2DSCN2622 (Medium).JPG
    51.7 KB · Views: 85
Evo kako sin već nosi sat!

PR010201.jpg

PR060207.jpgPR060208.jpgPR060209.jpg

PR060210.jpgPR060211.jpgPR060212.jpg

Mojom malom greškom vidite moja oba ljepotana,Marka i Luku!Zarazit ću ja oboje satovima do besvijesti!

Nek su živi i zdravi, a za satove ne brini. Kroz koju godinu ćeš se žaliti da si sav novac dao na njihove satove ;)

Samo njima kao i nama zdravlja pa će sve da bude dobro.
A zašto sam ja sad navalio napravit što bolju kolekciju?Pa zato da imam u budućnosti čime kupovat njima satove...
:D

Status
Not open for further replies.
Back