Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Danas moju ruku krasi Raketa! Dugo je bila u fioci...
DSCF3951.JPGDSCF3954.JPG

IMG_1561.jpg

pozdrav sa Krfa

IMG_1492.jpg

iznad sata su palme a ispod ..... more, more, moree ehhhhh

Baš extra što nas pratiš i sa mora! :thumbsup:

Super je slika! Uživaj! :)

Pozz!

Ivane,odlična ti riba!
Bursa,isto to u množini :)

Kako ti se se svidja Longines..imam jedan strava ocuvan.....900 prodaje se a kataloski vredi 2500

Ti, bre, Milane, ko da nisi zmaj nego stanoviti engleski aristokrata iz poznatog stripa: "Halo Bing, kako brat......Imam dve kutije satova, ispali iz kamiona. Cijena? Sitnica....":lol:

Kako ti se se svidja Longines..imam jedan strava ocuvan.....900 prodaje se a kataloski vredi 2500

Izgleda da ću izvisiti za sat !:( Moraću da šteknem za kola... zbog mene manje-više , već zbog ukućana. Starcu (Fordu) duša u nosu, ne isplati se popravljati i registrovati...

Danas je to Longines.:)

Attachments

• HPIM6449.JPG
    HPIM6449.JPG
    137.6 KB · Views: 90
Sdbiba....jesi li mi ti beše kupio onaj Tissot ispred nosa? :banghead: Predivan ti je Longines, sve kao da sam ja birao....počeću da te mrzim.:bad:

Last edited:
Ma meni je i Tissot bio kao bombonica....još chronometer :drool:

Ako govoris o Tissotu cija je slika postavljena par stranica nazad,taj Tissot chronometar je,najblaze receno,bombona.
Prelep,prelep,prelep sat.
Ceo dan sam gledao njegovu sliku. :D

Jeste @vlajo taj prelepi Tissot je @sdbiba kupio. Moram da kazem da me je taj sat odusevio, cak mi se vise dopao od legendarnog Visodate-a. Ali odmah da kazem da je dizajn moderniji, pa se nekome ko voli klasiku i nece bas toliko dopasti. Bez obzira na sve to je jedan od najlepsih satova koje sam imao.

Status
Not open for further replies.
Back