Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
EEhhhh... pa znaš kad su satovi u pitanju, moj mozak trokira i ne radi kako treba. Ko će pomisliti na šalu, kad je Longines u pitanju...:laugh:

DSC00935.jpgDanas je tacno godinu dana kako imam ovaj lepi Casio,pa njega nosim danas za njegov rodjendan.
Interesantno da je on moj ubedljivo najjeftiniji sat,ali se najudobnije osecam dok njega nosim.Narukvica jako lepo odradjena,preglednost i citljivost savrseni,iluminacija i vise nego dobra,kopca takodje jako dobra.Jedino to Casio moze da ponudi za male pare i zato ovaj proizvodjac zauzima posebno mesto u srcu svakog ljubitelja satova...Na neki nacin je on i moja amajlija,jer uvek kad sam ga nosio,lagano sam razbijao ispite...:D
Znam da ce neko pomisliti da sam mozda glup jer sam bas nahvalio sat od 40 e,ali zaista volim ovaj Casio i nadam se da ce me jos dugo godina sluziti!
Srecan mu rodjendan! :)

Nemoguce, da ne znas, Jagose?! Pa koliko prica o ta dva sata, cudo je da svi clanovi foruma i njihove bake ne znaju za te satove :D

Danas sam malo odlučio stavit na ruku novopridošlu Silvanu DH i prekrasno pristaje uz novi bund remen.Još dobih spam da je cifer redial a ja žestoko tvrdim da nije već je u super očuvanu stanju jer cijena sata je bila takva da nisam ni kućište platio kako valja a kamo li sat i nije došla iz Ukrajine već čovjek tvrdi da je nošena u Slavoniji.Nisam je uspio poslikat na ruci al evo fotke koje sam dobio prilikom kupovine.Uživo izgleda stoput bolje a u to će te se i sami uvjerit prilikom posjeta ako netko uspije doć do mene (znadem da ima na forumu i kolega iz Hrvatske pa apeliram bar na njih da navrate kad uzmognu).
Inače ove dane želudac mi je u bedu ubija me stres rukometa i vaterpola.Čestitke i Srbima na bronci vidi se da ovaj naš kraj ima najbolji vaterpolo ali i rukomet na svijetu.

muski-rucni-sat-silvana-slika-15127096.jpgmuski-rucni-sat-silvana-slika-15127097.jpgmuski-rucni-sat-silvana-slika-15127098.jpg

Malo starija varijanta..

IMAG0203.jpg

Nemoguce, da ne znas, Jagose?! Pa koliko prica o ta dva sata, cudo je da svi clanovi foruma i njihove bake ne znaju za te satove :D

Nisu losi...koji su?;)
Jagose brate,ne znas......sedi 1!:lol::lol::lol:
Kako lozis Jagose...za medalju!

Ihhh , bre , kakvi ste , daj Bože da imam svega dve tri slikice:laugh: Jagose , džaba mi je da ti pričam koji je to sat, kad ne verujem da si ikad imao priliku da ga vidiš uživo ! :meeting::sarcastic:

Nemojmo da se mrzimo :),ali si mnogo propustio kada je u pitanju Tissot Chronometer,-1.3sek/dan, hvala za Longines :)

-hhmmm... da. Ja sam video taj Tiso uživo... pored toga što sam se zezao sa tolarbom (zna on to) , taj model je uistinu extra i dobra kupovina !

Status
Not open for further replies.
Back