Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Psst, da te ne čuje moja žena. Juče je imala prilike da upozna gđu Backarelli i da vidi orient i seiko sa slika, a polako počinje da merka neke moje satove. ;)

HAhhahahahahahahahhahaha na kraju Neso ces morati na okupljanju da nosis u koferu i lisice preko ruke:lol: Ja sam ti obecao jedno testiranje, npr na onom rusu-nemcu:lol:

cuti kad joj se sturmanskie ne svidja

Sva sreća... znoj.gif mada, zna ona da bi joj pre dao oko iz glave ! Bez oka mogu, imam dva , a bez mog srca (ss-a) ne mogu !!!

Psst, da te ne čuje moja žena. Juče je imala prilike da upozna gđu Backarelli i da vidi orient i seiko sa slika, a polako počinje da merka neke moje satove.

Ne daj se Nele, ljubi te brat ! Ja sam skroz nadrrrljo ! Izgleda da ću morati da joj kupim onaj Orient kalendar zeleni (ili beli) !!!FEU07007FX_MED.jpg Nikako joj nedam da gleda swiss, jer ću u suprotnom morati u kriminal !001.gif Nadam se, da će posle Orienta da zaboravi na onu njenu Certinu, za kojom plače i svaki put galami kad vidi sliku... eusa_pray.gif 162562d1286392443t-certina-ds-podium-ref-c536-7029-42-69-bild0641.jpg "...a koliko satova ti imaš ! :angry: " ...i maše onom viljuškom iz kujne !:ahhhhh:

Last edited:
....dobro je , dobro je ti crnogorac ! :angry: Još mi samo `fali da vidi tvoj post !001.gif Ima da daš pola kirije za učešće !!! cackalica.gif :lol:

Nesa je u elementu veceras:lol: Ili Neso jos bolje da nam baki uplati 15 dana mora, da ne kacimo neke Certinu na forum:D

... ako danas i stavim certinu na ruku slika nece biti.

p.s.

desilo se pre oko dve godine. stojimo na ulici nas trojica, svi zagrizeni sportski strelci.
jedan od nas kaze : auuu, moja zena, ne pominjite ni slucajno onu novu pusku !

samo gledam kako se istorija ponavlja...

:lol: :lol: :lol:

Status
Not open for further replies.
Back