Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Mnogo bolje izgleda, nezgodno je uslikati telefonom, nemam opciju koja bi mogla da lepo izostri sliku izbliza, koristio sam mod za slikanje dokumenata ali opet nije to to. Plus sto jako sljasti pa se uvek dobije neki drugaciji izgled nego sto je uzivo, ovo je bila najbolja od 10 slika.

Slika sa neta

oscthumb.php

Last edited by a moderator:
@RusPA: E, pa, prekardašio si!!! Neću da ti lajkujem sliku iz inata! :)
@Bt321: Gde je tvoj Seiko Monster? ;)

RusPA, samo zbog ovoga neću da te bacim s Pančevca (rešio sam da je bolje da bacim tebe nego sebe):

TA-NA, NA-NA!!! (FANFARE):

2012-11-05 14.11.57.jpg

Zahvaljujući našem prijatelju bt321, magnetu za satove, i nesebičnoj pomoći druga crvendaća, vladasa, jedan kamikaze pilot je sleteo na Karaburmu. Pravo u moje šape...Buahahahahhaaa.. (zlokobni smeh).
Sad kačite pilote koliko god hocete!! Aj´ zdravo! :D

seiko monster je u kutiju uzeo sam tegove malo da ojaca ruku tezak je ,jas sam jos srecniji sta je sat dosao u prave ruke ,treba jos neko da se pohvali na prinovi:thumbsup:

O.T.
To je samo MTP (makedonska tajna polcija).Još je na njihovoj frekvenciji.
Nema frke.Samo govori tiho (kao Vučić) i sve će da bude u redu.

@anbeast, ti treba da si mi zahvalan, posto sam ubrzao nabavku pilota.;)
Inace odlican sat, cestitam:congrats:

I ja se pridruzujem cestitkama anbeast :) Koji je to model? Podseca me na nighthawka kojeg jako volim ali vidim da je radio controled pa pretpostavljam da je neki nabudzeniji(pod tim ne mislim nista lose) :)

Hvala drugari, nemate pojma koliko sam srecan, jer od dolaska n aforum patim za Nightahwkom. Ovaj moj je: Citizen As 2020, cal. 461

@RusPA: E, pa, prekardašio si!!! Neću da ti lajkujem sliku iz inata! :)
@Bt321: Gde je tvoj Seiko Monster? ;)

RusPA, samo zbog ovoga neću da te bacim s Pančevca (rešio sam da je bolje da bacim tebe nego sebe):

TA-NA, NA-NA!!! (FANFARE):

View attachment 42640

Zahvaljujući našem prijatelju bt321, magnetu za satove, i nesebičnoj pomoći druga crvendaća, vladasa, jedan kamikaze pilot je sleteo na Karaburmu. Pravo u moje šape...Buahahahahhaaa.. (zlokobni smeh).
Sad kačite pilote koliko god hocete!! Aj´ zdravo! :D

Čestitke :congrats:! Veoma lep sat :thumbsup:. Jedna preporuka - dalje od španskog zida :rolleyes:.

Status
Not open for further replies.
Back