Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Re: Одг: Koji sat nosite danas?

Uh, zma, sta nam radis. Taj Visodate je stvarno sat za sva vremena!
Izgleda da cu morati da ga kupim, svaki put kad ga vidim, zaljubim se ponovo! :D

Sklanjaj ovo što si napisao, jer ako gđa Hrabri poseti forum, ima da ti odšrafi glavu :lol:

Ovo sto nam ZMA radi, stvarno nije u redu ;)
Prvo nam predstavlja mint sturma, i jos kaze da ce ih biti jos, sad izuzetni visodate, stvarno nije u redu;)

Konzervu? :)

U vezi ovih zmaovih mint satica - mora da ima veze sa Cernobiljom, prosto mora....Usled mutacija na drvecu rastu mint sturmani i ostale vocke... :D

Ljudi, deda je stvarno cudo! Mislim da ima kolekciju i satova i delova jos iz vremena SSSR-a! Samo da ga ja uvatim u obrtaje kako treba! Bice njih jos! Ja imam jos jedan sturmanski, dao sam mu da mi sredi! Kad ga vrati, pokazujem svima!

Ovo sto nam ZMA radi, stvarno nije u redu ;)
Prvo nam predstavlja mint sturma, i jos kaze da ce ih biti jos, sad izuzetni visodate, stvarno nije u redu;)

Last edited:
Gde, kad, kako?! Propustio sam to predstavljanje...ahhhh...1967..... Bogami, zma poseduje pecinu s blagom koja sve vise pocinje da lici na Iggijevu :lol:

Gde, kad, kako?! Propustio sam to predstavljanje...ahhhh...1967..... Bogami, zma poseduje pecinu s blagom koja sve vise pocinje da lici na Iggijevu :lol:

Anbeast,Zma bez uvrede ali bogami tesko.Iggy-jeva pecina je vrh vrhova.

^ serb, nemoj toliko da lajkujes, vidis da je kinez, neki pamanbushijie, cak je i tog kineskog zmaja stavio na avatar. :D :P

@zmaj: skidaj to s ruke, 'oces da zardja na ovu vlagu i 'ladnocu? :D

Danas, misim jutros, nosim my precious Sheiko koji mami zenske uzdahe... :wub:

image17744.jpg

slika je s net, mrzi me slikam ;)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back