Kozni kaisevi za satove

Poštovani Marko (Morse),
drago mi je da si zadovoljan kaišem. Tvojim strpljenjem i mojim radom, zajedno smo uspeli.
Pozdrav
Pugo

i ja sam nedavno kupio kais kod puga, stvarno svaka cast, odlicno je uradjen...

P1010530.jpgP1010528.jpgP1010518.jpg

Virtuelno, milane, nema. Ti reče da ćeš doći do radionice. Šta bi?

pa kad si mi rekao da skoro nema sanse onda sam razocarao :)
ali dolazim samo kad nadjem vremena

Samo izvoli Milane. Možda i ne može da se uradi, ali ja se nikada lako ne predajem. Isto je mislio i naš sajt-kolega Marko i mnogi drugi pa i iz servisa, za svoj Citizen Eco drive, pa sam ipak uspeo. U svakom slučaju, kada budeš rešio, ponesi sa sobom sat i njegov kaiš pa će mo videti.
Pozdrav
Pugo

Covek ispunjava sve moguce i ne moguce zelje sto se tice narukvica,narukvice su solidne cene i vrhunskog kvaliteta,po onome sto sam video verujem da mogu uz malo paznje da izdrze 5 i vise godina.Smisljam neki unikatan dizajn pa cu i ja do Puga po jednu narukvicu.

nikle moj deo :)

Milane ne opterećuj Nikle-a "svojim delom" (naravno, znam da se zzš). Ali kada budeš rešio da praviš kaiš kod mene, ukalkulisaću i "njegov deo".
Pozdrav
Pugo
p.s.Tek danas sam video tvoju "preporuku" u delu "prodaja...." i hvala ti na poverenju prema mojim radovima i meni. (Ovo nije šala).

Covek ispunjava sve moguce i ne moguce zelje sto se tice narukvica,narukvice su solidne cene i vrhunskog kvaliteta,po onome sto sam video verujem da mogu uz malo paznje da izdrze 5 i vise godina.Smisljam neki unikatan dizajn pa cu i ja do Puga po jednu narukvicu.

Nikle, hvala ti nalepim rečima.
Pozdrav do vidjenja kada bude gotov tvoj kaiš.
Pugo

pozdrav!zanima me koje su cene za narukvice i ako imas neki katalog da mi posaljes na mail.za ovakav sat mi treba luminor kao sto je na slici.
Hvala!

pozdrav!zanima me koje su cene za narukvice i ako imas neki katalog da mi posaljes na mail.za ovakav sat mi treba luminor kao sto je na slici.
Hvala!
Zdravo Vojislave.44
Iz ove poruke ne vidim sliku. Idi na >pugojko@gmail.com< i pošalji mi je. Predpostavljam da se radi o Panerai Luminor. Sve vezano za cene i ostale podatke, zamolio bih te da komuniciramo preko mail-a, da ne bi smo remetili pravila Foruma na bilo koji način. Hvala na razumevanju.
Pozdrav
Pugo

OMEGA i novi kaiš sa naglašenim štepom.162.JPG164.JPG161.JPG163.JPG165.JPG167.JPG166.JPG169.JPG168.JPG

Jos jedan odlican rad naseg majstora i jos jedna zadovoljna musterija :)

IMG_0032.jpgIMG_0036.jpgIMG_0034.jpgIMG_0033.jpg
pencil.png

kais je bas super lego.cestitam i tebi i majstoru

Back