Kozni kaisevi za satove

Ja sam kod Puga narucio kais za sada vec moj bivsi Hamilton.Danas sam ga uzeo i na zalost trenutno ne mogu da iskoristim jer nemam sat sa tolikom sirinom narukvice.Ovo je rad velikog majstora svog zanata,i ko god razmislja o nabavci novog kaisa za sat dalje ne treba da trazi.Kupicu sat sa sirinom kaisa od 22mm samo da bih mogao da stavim negde ovo cudo.Fenomenalan rad

Nikle,
hvala ti na korektnosti i pohvalama za kaiš, i pre nego što si ga naručio a i sada kada si ga preuzeo. Zbog svega toga trudio sam se da maksimalno ispoštujem tvoje zahteve i čini mi se da sam uspeo.
Puno pozdrava
Pugo

Kaiš izradjen od "grebane" kože sa inicijalima naručioca.

10618.jpg10619.JPG10623-1.JPG10621.JPG10637.JPG

Last edited by a moderator:
"Jacques Lemans" sa crnim kaišem (dodatak zbog "kvrc-a na računaru)

669.jpg661.jpg673.jpg667.jpg668.jpg6590.jpg6570.jpg660.jpg

Last edited by a moderator:
Koju oznaku nosi ovaj model Jacques Lemansa? U brojnim varijacijama serije F1, ovo je najlepsi po mom misljenju. Narukvica se odlicno uklopila, izuzetan spoj, odlicna izrada.

Niklicu, drago mi je da ti se svidja kaiš, a model sata je "Jacques Lemans F5022" Chronograph titanium.
Pozdrav,
Pugo

Od danas sam i ja vlasnik Pugo kaisa. Cim sam video par slika, znao sam da moram imati takav kais, medjutim slike su jedno ali miris nove kozne narukvice, rucno izradjene, kako sam je i sam zamisljao me cini zadovoljnim, dok me svaki pogled na sat iznova obraduje. Okacicu sliku cim budem mogao. Malo sam se pribojavao jer smo sve dogovarali porukama i telefonom ali Pugo je majstor svog zanata.

Od danas sam i ja vlasnik Pugo kaisa. Cim sam video par slika, znao sam da moram imati takav kais, medjutim slike su jedno ali miris nove kozne narukvice, rucno izradjene, kako sam je i sam zamisljao me cini zadovoljnim, dok me svaki pogled na sat iznova obraduje. Okacicu sliku cim budem mogao. Malo sam se pribojavao jer smo sve dogovarali porukama i telefonom ali Pugo je majstor svog zanata.

Nikilicu, drago mi je da je si zadovoljan kaišem, što i meni pričinjava zadovoljstvo.
Pozdrav
Pugo

Moram da te kopiram,stvarno sam odusevljen kako covek radi.
Sto bi reko ciga kad ga pitaju jel ste odusevljeni - jeste odusevljen!

Koji je naziv za ovakve kaiseve? Nailazio sam na Russian military i na German military ?

Attachments

• seiko_czarne.jpg
    seiko_czarne.jpg
    97.6 KB · Views: 242
  • bundgroup.jpg
    bundgroup.jpg
    153.6 KB · Views: 218
  • 16jodbs.jpg
    16jodbs.jpg
    19.5 KB · Views: 151
Back