Krstin - moji satovi

-uuuuuuuhhhh... sad videh da si, napokon, rešio da postaviš temu.

Odlično "započeto" :drool: , samo da se nastavi :thumbsup:

Živ bio !!!! :thumbup:

Nisam na forumu ovih dana, ali moram da pohvalim Krstinovu kolekciju, koju je uzitak videti.

Dve zimske fotke Seika. Oko dve i po nedelje nije podesavan, a za sve to vreme pozurio je nekih 10 sekundi!
1.jpg3PS.jpg

Od mene lajk za narukvicu na Seiku! I molba za malo pojašnjenje oko toga kako doći do nečeg sličnog?

Djordje ti je vec dao link. Ja sam je sam ispleo, videces tamo par fotografija. Kupio sam paracord na kupindu i nasao tutorial na youtube-u. Nije u principu tesko, ali dok se ne uhodas, trebace ti mozda jedan ceo dan. Cak ti tutorijali na youtubeu i nisu nesto. Kasnije sam skontao i kako da celu narukvicu napravim iz jednog dela kanapa. Malo sam se i zezao posle, pa sam recimo ispleo privezak za kljuceve sa malim kompasom na kraju, i privezak sa 3-4 m paracorda za svajcarski nozic. Sve u svemu, zanimljiva fora i lepo stoji nekim "tool" satovima.

Krstin,čestitam ti na Sinn-u :congrats:
Pored onog 007 Seika,drugi satovi ti i ne trebaju....:yes4:

Krstin, stvarno su vrhunske fotke:thumbup:
Ovo sa mapom je odlicna fora, kao navigator.
E pa srecno pilotiranje;)

:laugh: Ja sam amater za fotografiju, ovo je i vise nego dobro :)
Mada ga sve nesto slikam nocu, bice neke na dnevnoj svetlosti!

Evo Raketice koja je putem humanitarne aukcije stigla u kolekciju. Zahvaljujem se DrAgod-u:thumbup:
Malo je doterana, stavljena na nov kais i zaista je zasijala u punom sjaju. Veoma lep sat, rado bih je zadrzao duze, ali ipak mislim da ce vise vremena na ruci provesti kod jednog mog drugara, inace rusofila, tako da ce je dobiti na poklon:)

Eh da... Iznenadilo me je recimo da ovaj mehanizam ima Incabloc, nisam to do sad vidjao na ruskim satovima. Mogu reci da odlicno radi, evo podesio sam je pre tri dana kad je stigla, i mislim da je na -15 sekundi za to vreme.

IMG_1788.jpgIMG_1791.jpgIMG_1794.jpgIMG_1795.jpg

Last edited:
Hvala Rus:thumbsup: Naravno, bas sam se pozitivno iznenadio sa preciznoscu. Nego nema na poklopcu ugravirano kad je servisirana. Ona dobro radi, mislim da joj ne treba servis... Ali steta da se pohaba mehanizam, pa sam kontao da kazem drugaru dok su odstupanja ok da ne mora nista da dira, a kad primeti da se eventualno povecaju, da mu je tad vreme za servis. Mislim da je tako ok?

Back