Utisci posle nekog vremena nosenja.Zuri oko 45.sekundi dnevno.Guma je dosta cvrsta ali se lako zaprlja i bude pomalo bela od perutanja koze i prasine.Mora da se nosi ako necete rucno da ga navijate sto je meni problem jer moram na poslu da ga skidam.Sve u svemu sat mi se svidja i vecina ljudi kad cuje da je Ruski iznenade se.Tliko od mene,pozdrav.
Koliko vidim, kućište je 37 mm, ali po tom pitanju izvor zavisi od onoga šta ti se sviđa i od veličine zgloba. Što se tiče mehanizma, u satovima ovog proizvođača koriste se mehanizmi koje isporučuju Miyota/Citizen, Seiko ili Ronda, što znači da su dobri. Jedino se plašim kvaliteta pozlate, pošto su ruski proizvođači dosta štedeli na tome, uz ogradu da ne znam da li se nešto promenilo.
Nije meni upuceno pitanje, ali imam iskustva sa njihovim sajtom, meranom je u pitanju.
Porucvao sam par puta od njih, i uvek sam cekao nekih 20-ak dana.
Ono sto je zaniljivo, barem prema trackingu je sto satu zapravo najvise vremena treba da stigne do Moskve. Kad tamo stigne, do nas mj treba oko 7-8 dana.
Ima li netko iskustva sa christopolcity.com, s cijenom su izgleda najpovoljniji od drugih distributera ruskih satova. Već neko
vrijeme gledam jedan Vostok komandirskie ali nažalost stalno je out of stock