Kupovina novih ruskih satova

E moj Jole! Tako to pocinje. Uzmes jedan, dobijes 5 nagradnih poena, onda cisto da ti poeni ne propadnu kupis sledeci, pa opet dobijes nagradne poene ...
Kuciste 120 i taj brojcanik su tek krenuli. A nesto sam citao da ce mozda prestati sa SE. Ili ce biti promene u dizajnu. U vezi 120 uzmi u obzir da je sirina kaisa 18mm. Meni izgleda malo bizarno. Doduse ima i za to resenje ...

Cekacu koliko treba,cim bude u prodaji dobijam obavestenje na mail,automatski na telefon i kupovina moze da se obavi veoma brzo.Nema nijedan po normalnoj ceni da je slican njemu a da nije saren ili narandzast.Volim da je sat dosta crn a ne mnogo svetao.

to je ono wish list, ni od toga nema nista, ja sam se vise puta pretplacivao i nisu me nijednom obavestili, a i zalili su se mnogi stranci meranomu da isto nisu bili obavesteni

je l si imao iskustva sa obavestavanjem sa liste zelja ili nisi

Meni su interesantne Ambfibije 120SE (120333LB i 120333LW, nemam pojma u čemu je razlika između ta dva), ali vidim da ih već dugo nema.
http://www.meranom.com/amphibian-se/120se

Kako su krenuli sa novim modelima, pitanje je da li će ih uopšte više proizvoditi.

to je ono wish list, ni od toga nema nista, ja sam se vise puta pretplacivao i nisu me nijednom obavestili, a i zalili su se mnogi stranci meranomu da isto nisu bili obavesteni

je l si imao iskustva sa obavestavanjem sa liste zelja ili nisi

Stavio sam ovaj na wish list http://www.meranom.com/amphibian-classic/120/vostok-watch-amphibian-classic-120509.html i ovaj http://www.meranom.com/vostok-watch-amphibian-classic-710555s.html i kad sam se vracao kuci u busu stize mail sa obavestenjem da je jedan od satova trenutno dostupan u prodaji ali mene vise taj ne zanima nego ovaj drugi koji ko zna kad ce se pojaviti u prodaji.

I meni je stiglo obavestenje uredno par puta.
Tebe su oznacili izgleda kao neozbiljnog, misle da ih zezas pa nece da ti javljaju.:P

Last edited:
Da li postoji Amfibija 710, sa plavim cifrom sa roniocem, ali sa ispisanim oznakama na 12 6 9 časova? Ja nalazim samo plavu ovakvu uploadfromtaptalk1409143912783.jpg
A ostale plave sa roniocem i 12 6 9 Ne nalazim u ministry kućištu. Da li mi je promaklo? Ovo pitam jer mi je boja na plavi ronilac ciferu sa 12 9 6 lepša od ove plave boje cifera na slici koju sam postavio, a hteo bih (za početak :-) ) ministry Amfibiju. Tj bar mi se čini da je lepša ta boja cifera. Ako postoji i znate gde da kupim recite

Da li postoji Amfibija 710, sa plavim cifrom sa roniocem, ali sa ispisanim oznakama na 12 6 9 časova? Ja nalazim samo plavu ovakvu View attachment 97296
A ostale plave sa roniocem i 12 6 9 Ne nalazim u ministry kućištu. Da li mi je promaklo?

Da odgovorim sam sebi, postoji Scuba dude plavi sa 16 9 6, ali je pravljen kratko početkom devedesetih, i postoje dve nijanse Scuba dude-a, tamnija i svetlija.

Danas stigao.Nisam platio ni carinu ni PDV.Kupljen kod Meranoma Amphibian Classic 120509
20140926_152846.jpg20140926_152907.jpg 20140926_152938.jpg20140926_152949.jpg20140926_152958.jpg20140926_153240.jpg

Back