Kupovina novih ruskih satova

E moj Jole! Tako to pocinje. Uzmes jedan, dobijes 5 nagradnih poena, onda cisto da ti poeni ne propadnu kupis sledeci, pa opet dobijes nagradne poene ...
Kuciste 120 i taj brojcanik su tek krenuli. A nesto sam citao da ce mozda prestati sa SE. Ili ce biti promene u dizajnu. U vezi 120 uzmi u obzir da je sirina kaisa 18mm. Meni izgleda malo bizarno. Doduse ima i za to resenje ...

Cekacu koliko treba,cim bude u prodaji dobijam obavestenje na mail,automatski na telefon i kupovina moze da se obavi veoma brzo.Nema nijedan po normalnoj ceni da je slican njemu a da nije saren ili narandzast.Volim da je sat dosta crn a ne mnogo svetao.

to je ono wish list, ni od toga nema nista, ja sam se vise puta pretplacivao i nisu me nijednom obavestili, a i zalili su se mnogi stranci meranomu da isto nisu bili obavesteni

je l si imao iskustva sa obavestavanjem sa liste zelja ili nisi

to je ono wish list, ni od toga nema nista, ja sam se vise puta pretplacivao i nisu me nijednom obavestili, a i zalili su se mnogi stranci meranomu da isto nisu bili obavesteni

je l si imao iskustva sa obavestavanjem sa liste zelja ili nisi

Stavio sam ovaj na wish list http://www.meranom.com/amphibian-classic/120/vostok-watch-amphibian-classic-120509.html i ovaj http://www.meranom.com/vostok-watch-amphibian-classic-710555s.html i kad sam se vracao kuci u busu stize mail sa obavestenjem da je jedan od satova trenutno dostupan u prodaji ali mene vise taj ne zanima nego ovaj drugi koji ko zna kad ce se pojaviti u prodaji.

I meni je stiglo obavestenje uredno par puta.
Tebe su oznacili izgleda kao neozbiljnog, misle da ih zezas pa nece da ti javljaju.:P

Last edited:
Da li postoji Amfibija 710, sa plavim cifrom sa roniocem, ali sa ispisanim oznakama na 12 6 9 časova? Ja nalazim samo plavu ovakvu uploadfromtaptalk1409143912783.jpg
A ostale plave sa roniocem i 12 6 9 Ne nalazim u ministry kućištu. Da li mi je promaklo? Ovo pitam jer mi je boja na plavi ronilac ciferu sa 12 9 6 lepša od ove plave boje cifera na slici koju sam postavio, a hteo bih (za početak :-) ) ministry Amfibiju. Tj bar mi se čini da je lepša ta boja cifera. Ako postoji i znate gde da kupim recite

Da li postoji Amfibija 710, sa plavim cifrom sa roniocem, ali sa ispisanim oznakama na 12 6 9 časova? Ja nalazim samo plavu ovakvu View attachment 97296
A ostale plave sa roniocem i 12 6 9 Ne nalazim u ministry kućištu. Da li mi je promaklo?

Da odgovorim sam sebi, postoji Scuba dude plavi sa 16 9 6, ali je pravljen kratko početkom devedesetih, i postoje dve nijanse Scuba dude-a, tamnija i svetlija.

Back