Kupovina Orient satova

Pa možda može da nađe negde. Vredi čekati u tom slučaju. Lep je to sat. Meni ovaj čovek koji je kupovao od mene reče da se ne može više lako naći nov, pa zato i nije pokušavao da mi obori cenu.

Pitao sam Ivana. Rece da ce mi javiti da li je tacna informacija i da li ga moze nabaviti za dalju prodaju.

U pravu ste kolega. Excursionist je gotov sa proizvodnjom, pokusace da da vidi ako je ostalo u prodaji slucajno.

Šteta. Nadam se da je zbog toga što planiraju naslednika. Možda će se naći neki. Ja sam baš imao "ljubav-mržnja" odnos sa tim satom. Čisto vizualno, radio je uvek perfektno. Na kraju iako sam ga skockao sa novom narukvicom, ipak sam ga prodao jer sam ga slabo nosio.

U svakom slučaju, za Orient sve preporuke. Pa i ako ne bude Excursionist, ima još dobrih modela za slične cifre. Do 200€ ima baš finih Orienta.

Jako lijep sat. Odise elegancijom, ima ga sa razlicitim bojama cifera. Unutar pun predivnih detalja. Ako se odlucis mislim da neces pogrijesiti.
A znam da ima dosta Orient-a po internetu, ali sam voleo bas Excursionist jer je gmt. I kada sam ga pitao koliko bi kostao dao mi je bas dobru ponudu.

Last edited:
A ako bih pokusao Orient kupiti u Hrvatskoj, zna li neko moze li taj sat stici do mene, kako, na koji nacin... placao bih carinu i sl.?

ORIENT Bambino ER24004B
Jel cena od cca 19000 dinara za Bambino realna? Za neku grupnu kupovinu kod komšija bi izašli još manje, a nisu daleko ni da se lično ode, pa nema carine i ostalih problema i vrati se porez.

Last edited:
Da li je realna cena Bambina je, po mom mišljenju, pogrešno pitanje. Pitanje je šta možeš od novih mehaničkih satova nalik Bambinu da kupiš za taj ili sličan iznos ? Malo toga. Verovatno opet neki Orient ( ili Sea Gull ako ti odgovara). Tačno je da ako doplatiš 5-6 hiljada možeš da kupiš npr. Citizen NY0040 ali to je sasvim drugačija vrsta sata.
[h=2][/h]

Ja ne bih dao 150€ za Bambino, samo zato što sličan sat na istom mestu 110 (Symphony), i pored toga on mi se više sviđa. Ali to je moje mišljenje, ako ti se baš Bambino dopada, nema greške, vredi.

Ne planiram da kupujem, nego idem za desetak dana u HU pa mi palo na pamet da vidim jel imaju i koje su cene.

Ima li negde da se nabavi Bambino? Nisam video da iko prodaje kod nas Oriente. Uzeo bih jedan ocu za rodjendan, svaki savet o tome kako i odakle nabaviti je dobrodosao. Pozdrav

Hvala Vladane :)

Pregledao sam sve sajtove (hubs, sky, creation, longisland) kao i par ebay radnji koje su pomenute. Nigde nema na lageru Bambino sa onim retro trouglastim markerima na ciferu. Sto se tice KP, nema Orienta vise a na onom domacem sajtu je 185e ako bih narucio. Sada razmialjam ima li jos nesto u tom cenovnom rangu sto bi mu se dopalo pa cu da odlucim mada i dalje mislim da je to malo jaca cena; (na sajtu je 160e) ali kada sam poslao email dobio sam drugaciji cenovnik).

Na KP kod Ivana imaš dosta lijepih Orient satova. Juče sam se čuo s njim jer i mene zanima Bambino. Može se naručiti novi model Bambino FER2400CN0. Stari model se više ne može nabaviti nov. Mislim da cijena od 185 evra za automatik i nije nerealna.
Pozdrav!

Ja sam pre dve godine kupio sat od njih, sve prošlo odlično...
Stigao nov sat, sa overenom pisanom garancijom Tutu Óra, Mađarska :)

Ranije je bio na Ebay-u seller iz Mađarske, ne mogu da se setim imena, ali nešto tipa mikanvp ili slično, ali uzeti sa rezervom možda uopšte nema veze sa tim imenom :D

Elem sećam se da su cene bile baš povoljne a poštarina je bila 3e do Srbije. Sada ne mogu nikako da ga nađem, ranije stavim Item location - Europe i samo on mi izlazi, sada izgleda ta funkcija na ebayu ne radi jer stavim Europe a on mi izbacuje u pretrazi USA predmete. Da li neko možda ima link od tog prodavca?

Back